Videón a női nem szégyenei – Ezeket az “aranyásó” nőciket, nagyon megszívatták


Na ilyenek a nők? … Ok tudom nem mindenki … na de mégis …

“Aranyásó” csajoknak nevezik amúgy őket és több videó végén kapnak is egy “arany” ásót … ez az ő jussuk.

Nagyon jól szórakoztam ezen az összeállításon. A nőkről szól … pontosabban a nők egy részéről. Tudom, hogy sokan nem ilyenek … de mégis sokkal többen ilyenek, mint ahogyan egyébként előadják magukat. A 7.-ket mindenképp nézd meg, magyarra fordított felirattal. De a 2.-at se hagyd ki 

Általában a történetek lényege, hogyan változik ezeknek a csajoknak a hozzá állása, annak a hatására, ha egy jó kocsival rendelkezik a pasi. Több verzió is van a videók között. Nekem azok jönnek be kevésbé, amikor az első körben, topisan van a srác felöltözve, mert az még érthető ha egy topis koszos sráccal nem akarnak ismerkedni.

De amikor első körben is normálisan van felöltözve és a visszautasítás, majd a pasi után loholás között, tényleg egyetlen különbség, a kocsi. Aztán mikor szembesülnek a dolgokkal, jön az agresszivitás:

A következő videóban a hölgyike elmondja, hogy van férje, aki katona de kiküldetésen van, ezért nem ismerkedik. Megértem, hogy az elég topisan öltözött sráccal amúgy sem ismerkedne. Azonban amikor a fehér kocsival megérkezik a kicsi-köpcös-pocakos pasi, az már bejön neki.

Persze lehet, hogy ilyen az ízlése. Csakhogy amikor az első srác visszamegy a kocsihoz, hogy a köpcös csak az alkalmazottja és övé a kocsi, a csajnak mindjárt nem az édi-pocakos jön be hanem gyorsan átpártol az elsőhöz.

Nagyon gázossak ezek a nők, amikor elmondják, óóó ök nem ismerkednek mert van pasijuk, vagy épp férjük és továbbmennek ,,,, aztán amikor meglátják a srácot milyen kocsiba ül bele, akkor ők maguk fordulnak vissza és lesznek rögtön nagyon barátságosak. Ja ,,, ha meg kiderül, hogy átverés, nekik áll feljebb és totál agresszívvá válnak.

Egy ilyen az alábbi videó is, ahol a csaj, a férjének visz üdítőt …. de ahogy megkapta a lehetőséget, hogy betegye a seggét a kocsiba, képes lett volna a férjét ott hagyni a parton. Az már mindegy, hogy a férje esetleg aggódva kereste volna, nem tudva mi történt vele, arról nem is beszélve milyen megalázó lett volna neki.

Na de megalázásban az alábbi videó mindent visz

A legdurvább az volt, amikor a barátjával kézen fogva sétáló csajhoz megy oda, aki persze elküldi, hogy hát látja hogy van barátja, aztán meg amikor észreveszi a csaj a kocsit, nem csak visszamegy a barátja mellől, akivel 5 éve járnak együtt és már a családjának is bemutatta, de még szakítana is vele rögtön, úgymond “szünetet tartva” (szegény srác …)

Ennek aztán van egy még nagyobb poén a végén. Ez a 7. videó. Ehhez van angol felirat, ha bekapcsolod beállíthatod a magyarra fordítását … ha nem megy az angol, érdemes elolvasni is közben mit beszélnek … De amelyikekhez japán felirat van az is átfordítható magyarra és el lehet olvasni. Érdemes 

Isteni a 2.-is, amiben a csaj elmondja, hogy nem ismerkedik mert ő házas, a férje katona épp a fronton van de ő hűséges hozzá. Mikor azonban meglátja a kocsit és meghallja a tengerparti házat, rögtön változtat a hozzá állásán.

Mikor kiderül, hogy átverték, rendőrt hív és a rendőrök, el is kapják a viccelődő vloggert, még bilincset is tesznek rá …. azonban amikor a rendőr részletesebben kikérdezi a csajt és visszakérdez, miért is ment mégis vissza a pasihoz és miért fogadta el mégis az ajánlatát ,,, a csaj válasza nem várt reakciót vált ki a zsaruban ,,, nagyon ütős 

Ebben a következőben egyszerű az alaphelyzet. A srác egy jó kocsi motorháztetőjén üldögélve megkéri a csajt, jönne-e vele egy gyors randira. Na persze igen. de amikor beszállna a kocsiba, kiderül, hogy a jó kocsi mögött álló kisautó az övé .. na abba már nem hajlandó beszállni a csaj, ott is akarja hagyni a srácot. Csakhogy ekkor ő közli, hogy mégiscsak a szuper sportkocsi az övé, csak megviccelte a lányt …. ekkor persze megint kész volt a csaj randizni.

Csakhogy a poén ekkor jön. A srác azt mondja van a lánynak egy ajándéka, elszalad érte mindjárt hozza, várja meg a kocsinál. Jó 5 perc múlva jön vissza, addig a nő igazgatta a cicijét, miegymás. De nem akármilyen ajándékot hozott neki.

Egy munkagéppel, egy jó adag földet öntött a lány elé és még a lányra ráadta a láthatósági mellényt, a munkavédelmi kesztyűt és a sisakot is. Végül kezébe nyomta az ásót, a szöveggel, hogy ő egy aranyásó csaj és akkor most ott föld, kezdjen el ásni és aranyat keresni . Na erre nagyon eldurran a csaj agya ….. nézd meg mit csinált, a srác is kiakadt rajta.

De az utolsó is kemény, a 9. videó egy összeállításban.

Ebben a videóban van ami legjobban megvolt szervezve, amiben a csaj, mikor “kiderül” hogy egy sztár a srác, ott totyog körülötte percekig egy selfiért. A 5:20-nál van. De előtte, a banánjelmezes …. na hát azon beszartam a röhögéstől 

Érdekes módon ahol a facebook-on találtam ezt az összeállítást némi leírással, még volt férfi hozzászóló aki a lányokat védte. Na az eredeti posztoló válaszolt is neki, ezt is ide másolom, mert kifejt egy két lényeges gondolatot a jelenséggel kapcsolatban:

Nem arról van szó elsősorban, hogy anyagi javakért, jólétért adják a testüket. Ez szimpla prostitúció, üzlet. Lehet ezt korrekten is csinálni.

De ezek a lányok előadják a nagy szende szüzet ,,, ó de milyen rendes lányt, szóval nem szimplán kurvák., hanem képmutató, hazug kurvák.

Ráadásul végtelen buták is, mert aki prosti, az lerendezi a dolgot egy óra alatt, utána viszi a lóvét és éli az életét. Vagy aki beházasodik egy gazdag pasihoz, az igaz, hogy 24 órába kurva lesz, de legalább 24 órába kap érte javadalmazást is, vagyis egy jobb életkörülményt. Ezek rendben is vannak. Korrekt biznisz, becsületes tiszta üzlet mindkettő.

Na de ezek a lányok, egy kiskocsikázásért, egy kis tengerpartinyaralós pezsgőzésért, 1-2 vacsoráért? Szánalmas és sajnálni való.

Arról meg főképp mit is gondoljunk, aki a barátjával kézen fogva sétálás közben, szakít vele egy lamborginis leszólítás után. 5 éve jártak, a fiú bemutatta a családjának is, esküvőt tervezték. A csaj a kocsi előtt még úgy nyilatkozott minden rendben a kapcsolatukban. De ha nem is lett volna és a csaj tényleg a szakításon gondolkodott volna, egy 5 éves kapcsolat nem ér meg annyit, hogy normálisan, átbeszélve, korrekt módon szakítson a sráccal? Hát neki nem …

Úgyhogy ezek a lányok százszor mocskosabbak, mint a prostik, vagy azok, akik pénzes csávóhoz mennek feleségül. És ráadásul sík hülyék is.

A videók végén a vlogger mindig elmondja és a lányokat is szembesíti vele, hogy arról van szó, ők párkapcsolatban, házasságban vannak, adott esetekben a férj épp a hazát védi katonaként a fronton.

De persze leszarom, mert az ő dolguk …. az meg akik párkapcsolatba vannak velük, azért szintén kérdőjelesek, hogy ennyi emberismeretük nincs? Azonban …

… énnekem aztán egyetlen feminista visnyogó se nyervogjon arról, milyen mocskosak is a férfiak (úgy általában) és milyen aljas módon kihasználják a szegény ártatlan nőket … !!!!

Ha Te is felháborítónak tartod mindezt, hogy ide süllyedt a világ, ne felejtsd el megosztani a cikket ismerőseiddel is.

 


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Azok a pasik akik ilyen elegáns öltözetü nök között válogatnak meg is érdemlik amit kapnak…szemét mindkét nemböl akad böven, mert emberkarakter!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük