Ezeket a dolgokat rejtegeti a mainstream régészet a sumer civilizációval kapcsolatban: ha csak a fele igaz, már az újra a történelmet

IMG 20201202 073504
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Halhatatlan uralkodók uralták a Földet 242 ezer éven át. Hibrid “csillagok közüli” népek népesítették be bolygónkat a sumer birodalom segítségével? A sumer civilizáció sokak szerint az emberiség bölcsőjének tekinthető civilizáció volt. Sok mindenben ők voltak az elsők, és ezt egyetlen történész sem vitatja ma.

Azonban annak ellenére, hogy igen nagy jelentőségük volt az emberi fejlődésben, és a társadalmak kialakulásában, valamiért iszonyú keveset tud róla a mainstream régészet. Nem véletlen, ugyanis nem osztanak meg minden információt…

Egy kis kutatás után az ember olyan információkra lelhet, amik bár elhallgatták őket korábban, mégis napvilágot láttak, kiszivárogtak, vagy csak egyszerűen össze lehet rakni őket a kirakós alapján.

Ősi istenek mítosza

A sumer civilizációnak mindig is volt egy kultusza, ez pedig az égből érkezett uralkodók kultusza volt. Őket istenítették, mert felsőbbrendű lényeknek tartották őket.

Olyan magasabb szinten létező értelmes lényeknek, melyek több százezer éven át éltek. Több leírás is fennmaradt arról, hogy a sumer uralkodók, és a legelső néhány sumer király “megszámlálhatatlan emberöltőn át” uralkodott a bolygón.

Az ősi sumer szövegek összesen 8 ilyen halhatatlan uralkodóról tesz említést.

Összesen 242.100 évig tartott az uralkodásuk, egészen a nagy özönvízig, amikor is az emberi civilizációt megpróbálták elpusztítani.

Nem lehet amellett sem elmenni, hogy a sumer civilizáció szuper fejlett technológia birtokában volt, és messze megelőzték a korukat.

A sumer ősi uralkodó, Eridug uralkodása alatt pedig több olyan város épült, ami aztán sok ezer éven át virágzott.

IMG 20201202 073504

Ők voltak a legelső emberi civilizáció, még az egyiptomiakat is megelőzve. fejlett csatornarendszerük volt, és a mai metropoliszokkal vetekedő városaik, fejlett, párhuzamos úthálózattal.

Ez egyetlen KÉSŐBBI civilizációra sem volt jellemző, ami azt bizonyítja, hogy birtokában voltak valamiféle tudásnak, melyet nem minden nép számára örökítettek, vagy adtak át.

A kozmoszból származó csillagászati tudás szintén nem magyarázható semmilyen módon, és ezt a mainstream régészet képviselői is tudják.

Találtak olyan régészeti leleteket is a múltban, melyek hatalmas kozmikus kapuk maradványai lehettek. Ezeket nemes egyszerűséggel oltárnak titulálták, holott bonyolult, fogaskerekekből és kristályokból álló mechanikával rendelkeztek, vagyis valamilyen működési céllal készültek.

A paleoasztronautika hívei szerint ezek olyan térkapuk lehettek, melyeken keresztül az ősi istenek a Föld más pontjaira tudtak “ugrani”.

Az ősi múlt el van rejtve a szemünk elől.

be van zárva egy dobozban, amit olyanok kaparintottak meg, akik hallani sem akarnak arról, hogy a Föld, és így maga az emberiség is sokkal régebbi, és nem mellesleg nem is a majomból fejlődött ki.

Ez ugyanis ellentmondana a Darwini evolúciós csúcsmodellnek, mely valamelyest egyben tartja azt a sok hazugságot, amit a fajunk történelme köré szőttek…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel