Ez nem migrációs válság, ez iszlám hatalomátvétel

Nem árt, ha vannak hatékony érveink a baloldaliakkal folytatott vitában, amikor a bevándorlásra terelődik a szó.

Az Allah ügyéért történő emigrálás, vagyis elmenni egy új területre az iszlám terjesztése érdekében, az iszlámban az egyik legerényesebb cselekedet.

Bárki, aki Allah ügyéért emigrál, az a földön sok menedékhelyet és bőséget talál…” – mondja a Korán 4:100, majd így folytatja: „És aki Allah és Hírvivője ügyéért migránsként elhagyja az otthonát, és közben eléri őt a halál, annak jutalma Allahra tartozik. És Allah mindig Megbocsátó és Irgalmas”.

Az ilyen migránsok kiemelkedő státusza ösztönözte arra az egyik brit dzsihádista csoportot – akik azzal váltak hírhedtté pár évvel ezelőtt, hogy megünnepelték szeptember 11-ét -, hogy magukat al-Muhadzsirunnak, vagyis Migránsoknak / Bevándorlóknak nevezzék.

A baloldal előszeretettel relativizálja az Európába irányuló migrációt, migránsnak bélyegezve többek között az 1956-ban az országot elhagyni kényszerült magyarokat, a 2019-es venezuelai magyar menekülteket, és kínai vendégmunkásnak nevezve Liu Shaolin Sándort.

Emögött természetesen az a ki nem mondott célzás áll, hogy annak a fejével van valami baj, aki ellenzi a Közel-Keletről és Afrikából történő tömeges bevándorlást.

Ezért érdemes kimondani, hogy probléma alapvetően csak az iszlám bevándorlással van. Az iszlámnak ugyanis hatalomátvételi szándéka van a migrációval – és ezt a tényt már nem lehet relativizálni.

Forrás