Ez az ókori szerkezet bizonyítja, hogy nem volt evolúció, és az emberi idővonal is egy nagy hazugság

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ha több ezer évvel ezelőtt ilyet voltak képesek létrehozni, akkor valami NAGYON NEM STIMMEL a múltunkkal kapcsolatban… Mi van, ha azt mondjuk, hogy soha nem volt történelem? És mi van, ha kiejtetlenjük, hogy a mai történelemkönyvek egy bődületesen nagy félrevezetésre épülnek? Egy olyan hamis tényekből ácsolt hazugságra, ami az egész emberiség hozzáállását irányította, manipulálta az évszázadok során…

Afganisztán területén találtak egy olyan régészetileg fontos leletet, ami átírhatja az emberi idővonalat, méghozzá alaposan. Egy olyan elveszett technológia darabkája ez, ami messze megelőzi a jelenkort, mintegy több ezer évvel… Arra utal ugyanis, hogy az ókorban már ismerték az elektromosságot. Sőt, nemcsak, hogy ismerték, de bizonyos szinten még használták is!

A bagdadi elemekként, vagy bagdadi akkumulátorokként is ismert szerkezetek gondolkodóba ejtik még most is a régészeket és mérnököket. Bárki is próbálta megfejteni a titkukat, mindenkinek beletört a bicskája.

bagdadi-akkumulator-1-585x390.jpg

A leletek terrakotta vázák, általában 130 mm körüli magassággal, bennük egy rézhengerrel, azon belül pedig egy fémrúddal. A fémrúd tetején található bitumenlapok választják el a réztől, amelyek kényelmesen beleférnek a korsóba. A rézhenger nem vízálló, szóval ha folyadék jut a vázába, a fémrúd is elázik. Egyesek szerint ha bort, citromlevet, szőlőlevet vagy ecetet öntünk a korsóba, azzal elektromos áramot lehet termelni.

A szakértők szerint a tárgyakat a Párthus Birodalom idejében készítették el. A réz és a vas elektrokémiai párt képez, így bármely elektrolit jelenlétében feszültség keletkezik. Ez nem nagy hatékonyságú galvánelem, mert az elektródákon gáz fejlődik, a buborékok pedig részben szigetelik az elektródát, így noha elvileg több volt feszültség állítható elő több elem sorbakapcsolásával, a buborékok miatt az elemek belső ellenállása olyan nagy lesz, hogy erőteljesen korlátozza az elérhető áramerősséget.

A második világháború után William Gray újraprodukálta a kísérletet, szőlőlevet öntött a vázába, amely elektromos feszültséget termelt. Adódik a kérdés: mi ez, hogyan voltak képesek ilyesmire több ezer évvel ezelőtt? Vagy vajon véletlen lenne az, hogy a híres djed oszlopok valójában kísértetiesen hasonlítanak egy transzformátorra?

Vagy hogy az egyik ősi egyiptomi templom falain létezik egy oylan dombormű, mely egy hatalmas villanykörtét ábrázol? mint tudjuk, a világban nincsenek véletlenek. Mindennek megvan a maga összefüggése és kapcsolatrendszere…

Az egyiptomiak feltehetően ismerték a kő megolvasztásának technológiáját, ehhez pedig nagy valószínűséggel elektromos áramra volt szükségük.

Egy másik elmélet szerint kezdetleges ősi napelemekkel, valamint hatalmas több tonna nehézségű lencsékkel – érték el azt, hogy a fényt és a hőt egy pontra összpontosítva olvasszák meg a köveket.

Ez azonban szintén messzemenően fejlett technológiát feltételez, hiszen a hatalmas lencsék készítése csak az elmúlt századokban lett elsajátítva.

Az ókor embere valahonnan mégis ismerte…

Nyitva hagyjuk a kérdést, hogy miért és hogyan juthatott hozzá ehhez a hihetetlen tudáshoz…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel