EZ az igazi pokol a Földön: ezért a nyugati világ a felelős! Egész generációk halnak éhen már gyerekként!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hol vannak ilyenkor a segélyszervezetek, amik szeretnek pózolni a nyomorral és kétségbeesett reménytelenséggel kattintásokért és az imázsért?

Egy etnikai konfliktust kihasználó nagyhatalmi játszma áldozatai ezek a gyerekek.

A legtöbbjük valószínűleg már nem él…

Jemenben 2014-ben tört ki a polgárháború. Jelenleg a 26 milliós népességű közel-keleti országban a lakosság több mint kétharmada nem jut elegendő élelmiszerhez, 11,3 millió ember súlyos nélkülözésnek van kitéve.

Nagy részük gyermek.

A WHO világszervezet szerint 60 ezer sérült, 10 ezer halálos áldozat a polgárháború eddigi mérlege. Az áldozatok közül 9 ezer gyermek. Ők azok, akikkel fegyver végzett.

Csakhogy a Save the Children nemzetközi gyermekvédő szervezet novemberben nyilvánosságra hozott adatai szerint minden gyerekre, akivel bomba vagy golyó végzett, több tucat másik jut, aki az éhezésbe hal bele, pedig mindezt meg lehetne akadályozni…

A nyugati világ pózol, és maga jogán saját létjogosultságát hangoztatja, mint az igazság hírvivője.

Azonban valójában ők azok, akik ezt az egészet generálták.

Ők azok, akik a káoszteremtésben érdekeltek, akik a világot egy kihalási hullám felé kezdték el sodorni, miközben olyan álszent segélyszervezeteket hoztak létre, melyek népszerűségért és kattintásokért mutatják meg, hogyan kezelik a nyomort:

Felületesen, mintha egy belső vérzést egy kenőccsel kenegetnének…

Igen, tudjuk, hogy Magyarországon is vannak olyan családok, ahol gond a gyermekek ellátása. Csak itt nem arról van szó, hogy a drágább szalámit, vagy az olcsóbb párizsit vesszük meg:

Ezek a gyerekek tömegével halnak meg, elképzelhetetlen szenvedések között úgy, hogy sorra leállnak a létfontosságú szerveik, s olyan gyengék lesznek, hogy végül már sírni sem tudnak.

Ezek a gyerekek pokoli szenvedések után valójában kimúlnak… Szüleik tehetetlenül nézik végig saját gyermekük halálát.

A tömeges éhhalált senki nem akadályozza meg, mert az ország az arab koalíció blokádja alatt áll.

Az ENSZ adatai szerint az ország mintegy 28 millió lakosa közül legkevesebb 22 millió szorul segítségnyújtásra, és közülük csaknem 18 milliót fenyeget az élelmiszerellátás bizonytalansága.

2015 óta nagyjából egymillió gyermeket érint valamilyen formában a súlyos alultápláltság és az ebből fakadó halál.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel