Ez a teljes igazság a pénzről, pénzrendszerről: világforradalom törne ki, ha ezt mindenki tudná… avagy hogyan üzérkednek felettünk

A pénz egy borzalmas találmány. Egy olyan alkotása az embernek, és az emberiségnek, mely megkötötte a társadalmak kezét.

Ami komplett országokat vert pénzügyi rabláncra, és mellyel a világbankárok üzérkednek a fejünk felett.

Amit a nemzetek felett álló uzsorahiénák eszközként használnak ellenünk, hogy a felső tízezret gazdagságban, míg a világ lakosságát nyomorban tartsák…

Még az olyan híres emberek, mint az első autó atyja is kifejezetten kritikus szemmel állt a pénzhez és a pénzrendszer egészéhez.

Volt rálátása, látta belülről, hogyan működik ez az aljas, kapzsiságra és becsvágyra, mohóságra építő gépezet.

A titokterminál.com szerint a pénzgépezet elrejti az emberek elől az egyetemes igazságot.

Henry Ford mondta: „Ezeknek a pénzembereknek egyetlen célja a világuralom megszerzése kifejezhetetlen adósságok létrehozatala által.”

„Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, melynek révén a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki 24 óránál tovább.” – Henry Ford

Kevesen tudják, hogy a leggyakoribb feltételezések a bankrendszer működéséről egyszerűen hibásak, és azok a fajta ‘populista’, heterodox [az ortodoxtól, a megrögzötten hagyományostól eltérő, sokféle] álláspontok, amiket sokszor összeesküvés-elméletnek titulálnak, HELYESEK.

A tanulmány elismeri, hogy a gazdaságbeli pénz nagy részét a kereskedelmi bankok állítják elő kereskedelmi hitelek kibocsátásával. Ez a pénz, idézzük a tanulmányt, ” a kölcsön jóváhagyásakori tollvonás pillanatával jön létre”

Azaz amikor ‘Enter’-t nyomnak, hogy megkapd a hiteled – akkor hozzák létre azt a pénzt, amit neked kölcsönadnak, maguk is – csakhogy te a gyerekeddel tölthető idő helyett munkával töltött idővel fogod nekik a tőkét és az erre való kamatösszeget visszafizetni, abból a gazdaságban meglévő pénzmennyiségből, amiben eleve benne sincs a kamatnak megfelelő pénzmennyiség, mert maga a bank csak a tőkét hozta létre,…

Na meg a kamatért járó követelést a te saját aláírásoddal, plusz adott neked időtöltést – úgy 30-40 évre.

Tehát még a kamatkövetelésért sem hibáztatható, mert még azt a követelést is te hoztad létre.

A fedezet az aláírásod, te magad, a lelked, a bank pedig semmit nem gyártott, csak aláírást és az ördög ígéretét. Semmiből teremtenek valamit, ezáltal nagyobbak, mint Isten, ahogy ők szokták fogalmazni.

Te pedig nyomorogsz.

Mi mind. A 99%.

Ez nagyon elgondolkodtató, és reméljük, hogy ezzel sikerült sokak szemét felnyitni azzal kapcsolatban, ami a világban folyik.

Közvetlenül a fejünk felett, a hatalmasságok által…

Originally posted 2019-05-23 10:17:36. Republished by Blog Post Promoter