Évezredes idegen civilizációk nyomai a Földön: Amiről a mainstream média hallgat…

Nyilvánvaló a ránk maradt, most felfedezés alatt álló történelmi nyomokból, hogy a bolygó már jóval előttünk lakott volt.

Hogy kik vagy mik éltek itt előttünk, arról megoszlanak a vélemények.

Sőt, a mainstream történelem egyelőre nem is hajlandó tárgyalni a kérdést a napnál is világosabban az emberi korok előttről származó sorra előkerülő régészeti leletek ellenére sem.

Azt állítják, ezek hamis leletek, vagy félreértés eredményei.

Eközben minden ősi civilizációban szintúgy meg lehet találni azokat a motívumokat, elbeszéléseket és történelmi emlékeket, melyek egy őscivilizációról tesznek említést.

Ettől az őskultúrától kaphattuk örökül a Földet, és ők lehettek azok, akik az emberiséget is megteremtették, bizonyos értelemben tehát az isteneink voltak.

A kínaiaknak rengeteg olyan ősi legendája, mítosztörténete van, melyek például egy a föld felszíne alatt élő igen fejlett civilizációról írnak, míg a tibeti hegyek között élő szerzeteseknek vannak olyan mendemondáig, melyek égi szekéren “táncoló” isteneket említenek.

Indiában pedig egy ősi, kozmikus csata leírását lehet megtalálni egyes több ezer éves szanszkrit iratokban.

Nyilvánvaló, hogy evolúciónk ellentmondásos gyorsasággal ment végbe, amit a biológusok még ma sem tudnak megmagyarázni.

Az embert több évezredes ősi kultúrák teremtették, ők örökítették át ránk a tudást is.

Ez emelet ki végül az emberiséget az állatvilágból, ez adott egy eszközt a kezünkbe.

Az intelligenciáknak is ennek, illetve az ősi “génteremtésnek” köszönhetjük, melynek segítségével istenekként döntöttek a létrehozásunkról.

A Földet egy tenyésztelepként használták, az egész bolygón szabad teret engedve az emberi civilizációnak, melynek első két egyede egy Ádám és Éva nevű “újember” voltak.

A földönkívüli istenek egy a Földön már évmilliók óta jelenlévő majomfajt genetikai kódját és a sajátjukat használták fel arra, hogy az így egybegyúrt fajt emberiség néven megteremtsék.

Egyáltalán nem véletlen, hogy az emberekben kialakult az istenhit.

A teremtők felé irányuló tisztelet kulturális lenyomata, megjelenése volt az egész, ahogyan az ég és a Nap tisztelete is, lásd Egyiptom, Napisten, a magyar fényvallás…stb.

A Piramisokat valójában azért alkothatták – beleértve a boszniai Nap piramist is – hogy az ég és a Föld közötti átjáróként funkcionáljon, és a gízai nagy piramis a fáraó halála után a Naphajó által segítse át a “túlvilágra” az uralkodókat.

Az évezredes idegen civilizációk tehát jelen voltak a Földön, megteremtettek minket, majd hátrahagyták számunka a bolygót, amikor ők már “kinőtték” a Földet.

Az ősi próféciák szerint a csillagok közé álltak tovább, azzal az ígérettel, hogy egy napon majd vissza fognak térni, és egy új megvilágosodást hoznak az emberiség számára, ha készen állunk majd rá.