Eva Braun felvételei Hitlerről a híres Sas Fészekben, újraszínezve + Hitler szexuális életének “titkai”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hitler mellett, látható még a filmen, Joseph Goebbel,  Heinrich Himmler is.  Ezen kívül Hitler látható ahogyan gyermekekkel foglalkozik, vagy épp kutyást simogat. Ahogyan az egész társaság együtt nevetgél szórakozik, vacsorázik, vagy épp egy medencében strandol.

Mindenképpen érdekesek ezek a felvételek, főleg így újraszínezve. Furcsák, Hitlernek az emberi arcát is megmutató felvételek.

https://www.youtube.com/watch?v=oLaMmEFm7Fo

Idekívánkozik még az a jelenet, ami a fenti videóba nem került bele amikor is Hitler megfeledkezve önmagáról, néhány jókedvű tánc mozdulatot tesz:
Ebből a pár másodpercből, született egy remixelt dance verzió is:
No és ha már Hitler a téma, én érdekesnek találtam a felemelkedéséről szóló filmet. Természetesen jócskán átitatva propagandával, a lehető legnegatívabb színben feltüntetve őt, különféle sejtetésekkel tele tűzdelve.

De én mégis érdekesnek találtam, főleg úgy ha az ember az említett manipulációs dolgokon átlát. Itt a teljes három órás film megnézhető. Hitler, a gonosz születése a címe:

https://www.youtube.com/watch?v=MtyIh8OJDRE

Már az ő korában is mindent megtettek, hogy mindenféle mendemondákkal lejárassák őt és ezt később is folytatták. Pontosabban a mai napig teszik ezt, elsősorban az állítólagos ferde szexuális szokásairól cikkezgetve. Alapozva mindezt, a korabeli ellenségeinek pletykálkodásaira.

Itt van egy tipikus, de a végén mégis legalább őszinte cikk a 444-ről. A cikk kattintásvadász címmel indul, a címre kattintva elolvasható: “Hitler tényleg *****, miközben Eva Braun *****? A ló*****!”

Természetesen a cikkben koránt sem található Eva lóval való szexuális életére történő utalás sem. Amik pedig Hitlerre vonatkoznak, lényegében felsorolja a korabeli pletykákat és azokat amiket a veresége és halála után a volt ellenségei mondtak róla. Homoszexuális volt, aszexuális volt, mikropénisze volt, mazochista volt, pisi-kaki szexet szerető volt, higiénia mániás volt és Eva Braunnal is csak ruhában egymástól távol maradva szexelt stb. Persze mint látható ezen pletykák egy része éppen hogy ellent mondanak egymásnak.

Hogy mennyire lehet hinni ezeknek a pletykáknak jól mutatja, hogy ezek egy része, az egyik volt segítőjétől származott, aki  elárulta, Amerikába szökött tőle és később a szövetségesek hadjárataiban segített mint tanácsadó. Szóval ő azt mondta, hogy szerinte a Hitler, afféle „impotens, elfojtott, maszturbáló típus” lehetett szerinte. Valamint a kakiszexes dolog onnan jött, hogy a CIA elődje 1943-ban jelentette a Führerről, hogy impotens és koprofil. Ezt csupán arra alapozták, hogy Hitler egyik ellenfele a náci pártban, Otto Strasser azt állította: Gelit, az unokahígát arra kényszerítette, hogy levizelje, és rá székeljen . Nos ennyire hihetők ezek az információk.

Viszont ami mégis szokatlanul korrekt volt a 444-től, hogy a végén a cikkben elismerik, ezekre semmi bizonyíték sincs, sőt sok szakértő éppen hogy cáfolja ezeket. A legtöbb cikk azonban máshol ezt nem teszi meg és történelmi tényként tálalja ezeket a pletykákat.

A legtöbb történész azonban elveti ezeket. Például, hogy Hitler homoszexuális volt, hiszen összesen 6-8 női szeretőt is tartott. Az a feltevés, hogy Hitler „szexuálisan üres” volt, vagy hogy a higiéniamániája miatt Eva Braunnal ruhában szexelt, szintén nem tűnik hitelesnek. Szemtanúk szerint egy ágyban aludtak, a hálószobájuk egybenyílt, és Hitler inasa, Heinz Linge látta, amikor ágyba bújtak. Bár Hitler szobalánya, Pauline Kohler azt írta, hogy a Führerben nincs erős szexuális vágy, de Heike Görtemake, Eva Braun életrajzírója szerint normális szexuális életük volt.

Braun a naplójában és leveleiben semmi extrémről nem írt (például a ruhás fétisről se), csak arról, hogy miután kitört a második világháború, Hitlert már egyáltalán nem érdekelte a szex. (Mondjuk egy amúgy sem nagyon kanos embertől, aki épp a világot hódítja meg, nem olyan csoda, hogy másra fókuszált közben.)

Braun a barátainak szívesen mutogatott egy 1938-as fotót Neville Chamberlainről, amint Hitler müncheni lakásának egyik foteljében ül, és Braun ilyenkor nevetve hozzátette, hogy: „Ha tudta volna, mi mindent látott az a kanapé!”

 

 

 

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel