Európa országainak egymásnak ugrasztása mögött a amerikai lobbi csoportok állnak! Titkos törekvés az egység megbontására: az egész mögött a PÉNZ áll!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hisszük vagy sem, de sokmindent a Wall Streetről irányítanak valójában. Olyan dolgokat, amikről az emberek nagy részének gyakorlatilag fogalma sincs.

Európa szétzilálása ugyanis rengeteg politikai és hatalmi szereplő elemi érdekes. Az elmúlva 2-3 évtizedben egyre erősödött, gyakorlatilag az USA és más birodalmak hibáiból tanulva egy virágzó, gyümölcsöket termő hatalommá kezdte kinőni magát.

Ezért a titkos háttérhatalmi ágaknak és az Új Világrend létrehozásán mesterkedő erőknek valamit tennie kellett… egymásnak kezdték ugrasztani az egyes tagállamokat.

Minden mögött amerikai érdekek állnak.

Egyrészt az oroszok ellen hangolják Európa polgárait, miközben az orosz nagy medve is próbálja legyalulni rejtett, csöndes hadviseléssel az európai országokat. Ne legyünk naivak, az egyes országok nem véletlenül kezdtek gőzerővel fegyverkezni.

Svédországban a lakosságot már arra tanítják, mit kell tenni egy nukleáris támadás esetén… A franciák atomtechnológiát fejlesztenek, a németek is beújítottak, de még a magyar honvédség is soha nem látott, látszólag nem indokolt haderő fejlesztésen megy át.

A politikus vezetők érzik a megváltozó idők szelét?

Ennél jóval többről van itt szó. Mégpedig arról, hogy a harmadik világháború, de minimum egy polgárháború van kirobbanóban Európán belül.

Európát ugyanis belső bomlasztók lepték el, amit csak tetéz a kívülről, Amerika által “leszervezett” menekülthullám.

A lényeg az, hogy Európa végső egységét sikerüljön megbontani, és ez az EP választások után be fog következni.

Európa ugyanis két részre szakadhat, egy Nyugat és egy Keleti régióra, mely két különböző álláspontot fog képviselni.

Bevándorlás ellenességet, és bevándorlást pártoló álláspontot.

Ezzel pedig a nemzetközi pénzhatalmi körök elérik majd végső céljukat: legyengítik az elmúlt évtizedek egyik legígéretesebben feltörekvő politikai és nemzeti közösségét, az Európai Uniót.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel