Európa-ellenes pápa: Ferenc pápa valójában a Vatikán kirendelt kultúrgyilkos “nagykövete”

Ferenc pápa minden egyes lépéssel közelebb viszi Európát az ideológiai és demográfiai katasztrófáéhoz. Mindez NEM a véletlen műve… jól megtervezett lépések sorozata. Épp Európa elpusztításának forgatókönyvéből “olvasnak fel”.

Már zajlik Európában a kereszténység teljes és lassú felszámolása.

Épp csak fű alatt… úgy, hogy ne vegyék észre az emberek.

Úgy, hogy ne legyen ebből forradalom. Mint amikor a békát lassan megfőzik abban a bizonyos befőttesüvegben, vagy lábosban…

Az erre kirendelt végrehajtó nem más, mint Ferenc pápa, és az európai szabadkőműves páholy bizonyos emberei, akiket az európai vezetőségbe “tettek”, mint amilyen például Angela Merkel, vagy Jean Claude Jucker.

Ezek az emberek nem az európai eszméket vallják, és midnen egyes lépésükkel csak gyengítették az európai összetartozást.

A családot, mint egyetemes modellt, egyszerűen ledegradálták.

A hagyományos keresztény család képét pedig különféle gender ideológiákkal és ide betelepített kultúrákkal akarják összemosni és felszámolni.

Egyre csak olyan döntések és irányzatok születnek, melyek a kultúra és a kereszténység kilúgozását viszik előre a kontinensen.

Ha valaki azt mondaná ma, hogy a 21. század nagy keresztényüldözése hamarosan elkezdődik, már nem nevetnénk ki.

Sajnos nagyon is valós veszélye van ennek az egésznek.

Különösképpen úgy, hogy Ferenc pápa, a szabadkőművesség által megvásárolt pápa igazi bábként hajtja végre azokat a fordulatokat, melyek elősegítik az egész folyamatot.

A folyamatot, ami a Kalergi-terv végrehajtása, és egyben beteljesülése lehet: egy kevert fajú Európai lakosság létrehozása.

A jelenlegi őslakosok lecserélése egy ideológiáktól mentes, butított tömegre, amely könnyen irányítható.

Ezzel egyidősben persze egy európai polgárháború kirobbantása is cél, hiszen az emberek az új Világrendet csak úgy fogják majd elfogadni, ha előtte káoszt teremtenek.

Aztán a káoszból való felszabadítást ajánlják fel a biztonságra vágyó emberi társadalmaknak.

Ez lesz a végcél: addig pedig lassan halálra fő az a bizonyos béka…