Eu­rópa meg­ölése – A bal­ol­dal és az isz­lám dzsi­hád szö­vet­sége – Teljes dokumentumfilm


Michael Hansen Kanadában betiltott dokumentumfilmje – teljes verzió

Mi­chael Han­sen dán do­ku­men­tumfil­mes al­ko­tá­sá­nak ve­tí­té­sét Ka­na­dá­ban be­til­tot­ták és Eu­ró­pá­ban sem járt több si­ker­rel. Ezért úgy dön­tött, hogy fel­te­szi az egé­szet a Yo­u­tube-ra.

Az az érdekes az alábbi, magyarra feliratozott videóban, hogy a szerzője, a dán filmes Michel Hansen, aki 1997-ben robbant be a köztudatba és akinek a nevéhez körülbelül 50 dokumentumfilm, zenei klip és egyéb produkció fűződik, 10 évig az Egyesült Államokban és Kanadában dolgozott. Az európai bevándorlási hullámról odaát csak olvasott, de a kíváncsisága visszahozta Dániába.

Néhány ottawai kollegájával

ott forgatta le az Európa megölése. A baloldal és az iszlám dzsihád szövetsége című dokumentumfilmjét. Már ki is tűzték a bemutató időpontját, de a helyi antifák, egyes kanadai bevándorláspárti politikusok és migránsszervezetek nyomásáraOttawában letiltották az eseményt.

Csak egy helyen, Torontóban sikerült levetítenie, azután már sehol máshol, mert “gyűlölet-bűncselekménnyel” vádolták meg.

Miután ennek híre ment, az európai bemutatókat sem sikerült megszerveznie. Ezért úgy döntött, hogy felteszi az egészet a Youtube-ra, ahol egyelőre még megnézhető…

A Dzsihadfigyelőnek hála, most már a teljes film megnézhető magyar felirattal:


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Ma Nyugat-Európában bűncselekménynek számít, ha valaki nyíltan bírálja az iszlám ideológiát.
    Tudod miért? Azért mert az iszlám létrehozása egy totálisan diktatórikus kifosztó politikai rendszernek tökéletesen megfelel az orwelli ellenőrzések által vezetett társadalomban. Itt a pont. Nem igényel
    bővebb magyarázatot. Az iszlám nem csupán vallás, hanem erőszakos, kényszerítő, kirekesztő, saríán alapuló-jogfosztó, kultúrrasszista, Európától idegen be nem fogadható ideológia. Összegezve tehát az iszlám nem csupán vallás, hanem politikai rendszer is, amely vallást, társadalmat, politikát, kultúrát és életmódot is egyesít.

    Ma Nyugat-Európában legalább 30 millió muzulmán él, nem pedig 15 millió, mint gyakran állítják.Becslését egy 2017 őszén közzétett felmérés alátámasztotta; mely szerint 25,8 millió muzulmán él Európában.Természetes népszaporulatuk intenzíven emelkedő tendenciát mutatnak, melynek következményei Európára nézve beláthatatlanul tragikusak lesznek.

    http://www.shtfplan.com/headline-news/three-3-reasons-why-elections-dont-matter_11082018

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük