Eu­rópa meg­ölése – A bal­ol­dal és az isz­lám dzsi­hád szö­vet­sége – Teljes dokumentumfilm

Michael Hansen Kanadában betiltott dokumentumfilmje – teljes verzió

Mi­chael Han­sen dán do­ku­men­tumfil­mes al­ko­tá­sá­nak ve­tí­té­sét Ka­na­dá­ban be­til­tot­ták és Eu­ró­pá­ban sem járt több si­ker­rel. Ezért úgy dön­tött, hogy fel­te­szi az egé­szet a Yo­u­tube-ra.

Az az érdekes az alábbi, magyarra feliratozott videóban, hogy a szerzője, a dán filmes Michel Hansen, aki 1997-ben robbant be a köztudatba és akinek a nevéhez körülbelül 50 dokumentumfilm, zenei klip és egyéb produkció fűződik, 10 évig az Egyesült Államokban és Kanadában dolgozott. Az európai bevándorlási hullámról odaát csak olvasott, de a kíváncsisága visszahozta Dániába.

Néhány ottawai kollegájával

ott forgatta le az Európa megölése. A baloldal és az iszlám dzsihád szövetsége című dokumentumfilmjét. Már ki is tűzték a bemutató időpontját, de a helyi antifák, egyes kanadai bevándorláspárti politikusok és migránsszervezetek nyomásáraOttawában letiltották az eseményt.

Csak egy helyen, Torontóban sikerült levetítenie, azután már sehol máshol, mert “gyűlölet-bűncselekménnyel” vádolták meg.

Miután ennek híre ment, az európai bemutatókat sem sikerült megszerveznie. Ezért úgy döntött, hogy felteszi az egészet a Youtube-ra, ahol egyelőre még megnézhető…

A Dzsihadfigyelőnek hála, most már a teljes film megnézhető magyar felirattal: