Erich von Daniken-Földönkívüli élet, ókori épületek: bizonyítékok, melyek ott vannak az orrunk előtt!

Egy technokrata idegen faj uralta a bolygónk egy részét?

A mi Földünkön idegenek éltek. A nyomaik sokak szerint egyértelműek, még akkor is, ha ezt a mainstream régészek tagadják.

Sokak szerint a múltban valóban eljutottak hozzánk idegen világok lényei.

Sok feljegyzése van például az Anunnakikról, akik egy nagy vöröses bolygó szülöttei voltak, és aranyat bányásztak a Földön.

Állítólag ezért olyan ritka az arany, mint nemesfém a bolygón, korábban szinte hemzsegett a Föld az aranytól.

Az arany az Anunnaki civilizáció bolygójának megmentése miatt kellett. A pusztuló légkörük helyreállításához szükség volt egy olyan kémiai “fegyverre”, aminek a fő “üzemanyaga” az arany volt.

Az Anunnakik nyomai ma is megtalálhatók, főleg Afrikában ősi bánya-metropoliszok képében.

Gyakori ellenérv, hogy azért nem látogathattak meg idegenek minket a múltban, mert túl nagyon a kozmikus távolságok, szinte leküzdhetetlenek.

Ezt azonban áthidalhatták egy fénysebességnél gyorsabb technológiával, vagy térhajtóművekkel, esetleg féregjáratokon keresztül való utazással.

Sőt, az ősi maja és sumer feljegyzések oylan égi emberekről írtak, akik kozmikus, égi bárkákon érkeztek ide a bolygónkra, és generációkat hoztak magukkal.

Vagyis ezeken a kozmikus űrhajókon generációs életre voltak berendezkedve…

Ahogyan Eric von Däniken is elmondja a fenti videóban, ezek vándorló fajok lehettek, ez lehet a magyarázat arra, hogy a múltban miért álltak tovább a távoli világűrbe.

500 vagy ennél is sokkal több évet utaznak a kozmoszban bizonyos fajok.

Amikor pedig élhető bolygóra bukkannak, elültetik ott az élet magvait, vagy tudást nyújtanak át az ott kialakult primitív fajoknak.

Egy újabb hatalmas kozmikus bárkát hoznak létre, melyben születéstől a halálig élhetnek a generációik, majd tovább állnak.

Egyes civilizációkhoz – melyek kiérdemlik azt – pedig visszatérnek a távoli jövőben, ha elég magas fejlettségi szintre jutottak, hogy tudjanak érdemben kommunikálni velük.

Érdekes végignézni a kutatóval készült fenti interjút, rengeteg dolgot kitárgyal, az ókor rejtélyeit visszavezetve a földönkívüliek egykori tevékenységére.

Nyilvánvalóvá teszi, hogy nem csak mi éltünk itt a Földön… és hogy önmagában az emberiség egymaga nem lépte volna meg ezt a fejlettségi és evolúciós szintet.

Forrás