Erich von Daniken-Égi városok,Ábrahám Története: a Biblia és az ősi idegenek egyértelmű kapcsolata!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

https://youtube.com/watch?v=0Wclc4d4g4w%22%3Ehttps%3A

A világ legszentebb és legismertebb dokumentuma bizonyíték lehet arra, hogy a múltban idegen fajok tevékenykedtek bolygónkon, tanították az emberiséget?

Erich von Däniken megcáfolhatatlan bizonyítékokat sorakoztat fel!

A világon egymástól eltérő kultúrák éltek, a mitológiájuk azonban egyetlen közös tőről eredhet. Erre a bizonyíték maga az az égi jelenség, amiről minden nép és civilizáció megemlékezett…

Erich von Däniken a lenti videóban sorra veszi a legmeggyőzőbb bizonyítékokat arról, hogy az istenek, isten fiak, melyek szerves részét képezték ezeknek a kultúráknak, valójában egy égi világ küldöttei voltak.

Az évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt történt események előidézői részben ősi idegenek voltak.

Hatalmas űrhajókkal látogatták bolygónkat, tudást adtak át a számunkra, és segítették a piramisok építését, modern társadalmak kialakítását.

Hisszük vagy sem, erre rejtett utalások is megtalálhatók, nem csak az ősi szanszkrit iratokban, hanem a világ legismertebb, közel 2000 éves dokumentumában, a Bibliában is.

Égi városokról tesz említést, de maga Ábrahám története is rávezetheti a világot, hogy a múltban idegen civilizációkkal “ütközött” a mi világunk.

A Biblia az égi jelenségeket nem magyarázza meg, illetve sokszor az Úr művének tulajdonítja őket. Ha elfogadjuk azt, hogy az emberiség valójában kitenyésztett faj, egy ősmajom és egy idegen hibrid keresztezése, akkor a teremtőink az idegenek.

Ezt sok paleoasztronautika hívő osztja.

Eszerint az égből érkező ősi istenek egyben teremtőink voltak, ősi kódokat hagytak itt számunkra. A Biblia pedig hemzseg az idegenekre való utalásoktól.

Jézus születése, és az akkor feltűnő titokzatos betlehemi csillag sem egy meteor volt, hanem egy űrhajó sokak állítása szerint.

Ábrahám apokrif irata, mely soha nem került bele a Bibliába, pedig még megdöbbentőbb dolgokat állít!

A videóban a 11. perctől kezdi el mesélni Ábrahám történetét, melyet így ebben a formában nem hallhatott még soha az emberiség.

Ábrahám valószínűleg egy földönkívüli járművet látott alig 12 évesen.

“Valami, hirtelen zuhanással leesett a felhők közül…”

Ez lehetett az első találkozás nem földi lényekkel? Az Ábrahám nyelvén beszélő idegenek rengeteg információt adtak át Ábrahámnak.

Érdemes végignézni a fenti videót, leleplező erejű bizonyítékokat, ősi titkokat tár fel!

Tanulságos, és jól mutatja, hogy a világunk és múltunk sokkal több annál, mint amit ma ismerünk belőle!

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel