Erdogan Magyarország felé terel 3,5 millió migránst – Drábik János írása

ŐRÜLETESEN NAGY BAJ VAN!

Törökország hivatalosan is hadat üzent az “Assad rezsimnek” és megtámadta Szíriát! Beláthatatlan geopolitikai következményei lehetnek a török agressziónak! Érdekesség: szomszédja lesz Izrael. Felkészül Magyarország/Európa?

A magyar határzár a közel 30.000 összmagyar katonával nem fog elbírni 3.500.000 millió migránssal, de több százezerrel sem, éles lőfegyverek bevetése nélkül! Matematikai lehetetlenség békés úton visszatartani ennyi embert, akik viszont kővel és pirotechnikai eszközökkel felszerelve dobálják jelenleg a görög határrendőröket! Vajon helikopterekről, extra magaslesekről indított golyószórók hatékonyak lehetnek ilyen esetben?

Esetleg a “független” NGO-k szerelték fel őket? Az NGO-knak aktív szerepe van abban, amit a magyar miniszterelnök már nyíltan ki mert itthon mondani: az invázióban. Az NGO-k és azok tulajdonosai, szervezői háborús bűnösök?

Teljesen valósan el tudjuk képzelni, hogy ellenzék már vagy hamarosan készülődik és egyezkedik a törökkel a Magyarország területén történő török/iszlám megszállás idejére, mint helyi vazallusok és kiszolgálók: nekik aztán mindegy, hogy a bolsevikok, a CIA, az EU vagy török háttéruralmat vagy látható aktív uralmat szolgálják ki (emlékszünk még Vona mecset-fotójára és Allah-üdvözlésére? Gyurcsány lehet, hogy hasznosítani fogja a “tudását”).

A 355.000 fős aktív személyzetű török hadsereg (amúgy a magyar ennek kevesebb mint 10%-a) révén a török még olcsóbban jut majd kőolajhoz, mint eddig az Iszlám Állam terrorszervezettől feketén vásárolt ár. Egyúttal az USA/NATO Szíria-lerohanós álmát is megvalósítja. Vajon milyen alkut kötnek az így szomszéddá váló Izraellel?

Vajon az olaj mellett a szíriai menekültáradattal, ami Törökországot eddig is terhelte, mi a cél? Megállítani, visszakényszeríteni és stabilitást létrehozni, vagy még nagyobb Európa-ellenes bázist kialakítani és felkészülni az Európának való hadüzenetre?

Már a Szíria felé küldött hadüzenet nélkül is bevándorlók tízezrei indultak el és tartanak már ebben a percben is nyugat felé és 3.5 millió CSAK TÖRÖKORSZÁGBAN tartózkodó szír és más nemzetiségű menekült és migráns akar Európába jönni engedélyt nem kérve, erőszakkal. És a maradék, pillanatnyilag szír lakosságról még nem beszéltünk: Szíria lakossága 2017-es adat szerint 18 millió ember.

A lépést Şule Akar török védelmi miniszter jelentette be, aki elmondta, hogy a hadművelet a Tavaszi Pajzs nevet kapta — írja a The Jerusalem Post.

Erdogan szultánnak nagyon kedélyes mosolya volt eddig Putyinnál és Európában is. Még a puszi sem maradt el. Most azonban példát kapunk az iszlám kettős mércéjéből. Ahogy ő mondta: “Nincs olyan, hogy radikális iszlám [meg nem radikális iszlám]. Az iszlám az iszlám.” [magyarul az iszlám az radikális] / Islam is Islam and there is no other Islam.

Ajánlott útvonalak Európa felé:

— A török média arról informálta a megnyílt központokból elinduló bevándorlókat, hogy Magyarország felé Románián keresztül tudnak bejutni. Vélhetően ezt azoknak is elmondják, akiket szervezetten, buszokkal szállítanak a görög határhoz… Ezek az ajánlott útvonalak :O

Köszönet a Vilaghelyzete fb-oldalnak a közzétételért!

— DJ FB-oldal kezelői a Világhelyzete oldal nyomán.

Török hadsereg adatai:
https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=turkey

Magyar hadsereg:
https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=hungary

Drábik János – Facebook