Épp most vezetik be világszerte a digitális diktatúrát, a koronavírus-járvány leple alatt

epp most vezetik be vilagszerte a digitalis diktaturat

Megosztani sem lehet, mert a Szilikon-völgyi diktatúraközpont mindenhonnan törli a legújabb PLANDEMIC című tényfeltáró dokumentumfilmet! A film 23 perces teaser előzetesét több 10 millióan nézték már meg szerda óta.
Aztán jött a megsemmisítő hadjárat és a bélyeg: “Covid-19 “misinformation.”

Mivel a dokuemntumfilmben neves orvosok beszélnek arról, hogy szabadalmakat birtokló milliárdosok profitálnak a vírus terjedéséből és a körülötte létrehozott hisztériából. Mindezt azért, hogy tálcán kínálják hamarosan oltásaikat és mérgeiket, valamint kötelezően bevezetendő korlátozó intézkedéseiket.

A film központi interjúalanya maga is rákkutató és virológus. Ha valaki szeretné megtekinteni a PLANDEMIC című filmet, a Bitchute szervereken találja még meg!

Nem lehet, nem szabad és szó szerint lehetetlen lassan szembemenni azzal a bűnszervezettel, amit a Bill Gates Foundation-től a Dr. Anthony Fauci-ig terjedő, de akár a WHO-t is érintő hálózat magában foglal.

Az RT News mert azért pont ezen film miatti cenzúráról egy cikket írni.
Youtube, Vimeo, Google keresőmotorok, mind arra fókuszálnak évek óta és most különösen, ami valójában keletkezésük óta SOHA nem lehetett volna FELADATUK:

a gondolatok és tudás szelektálására.
Eldönteni azt, miről lehet és miről nem lehet beszélni!

Forráscikk: RT NEWS

A neoliberalizmus tökéletes fedezetet nyújtott az oligarchák számára, hogy ideológiai hadviselést indítsanak.

A Szilícium-völgy algoritmusai vezérlik jelenleg a világ kognitív tudati térképét

ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!

Miközben a Kongresszus több milliárd dolláros segélyt bocsát ki a milliárdosok számára, a nagy technológiai cégek lopakodva biztosítják már most is, hogy a jövő generációi digitális függőkké váljanak, akik vakon elfogadják és magukévá teszik a birkákhoz hasonlóan a digitális zsarnokság megjelenését.

A mai egyetemi hallgatók zombiként transzban botladoznak, a mobiltelefonjukra ragasztott szemekkel, mert félnek “lemaradni” a valós idejű Instagram-frissítésektől vagy a TikTok legújabb mémjeiről.

Az 5G hálózat kifejlesztése pedig egy csendes 3.világháborút eredményezhet, ami biztosítja is a zombivá vált nyugati társadalom gyors pusztulását, mindezt egyetlen puskalövés nélkül.

A Szilícium-völgy algoritmusai meghatározzák, hogy milyen tartalmat látsz, mikor látod, hogyan látod, vagy egyáltalán látod-e valamikor.

Ha az árnyékban tevékenykedő, arctalan „moderátorok” nem értenek egyet az Ön véleményével, vagy ha azok ellentétesek a hivatalos neoliberális narratívával, akkor az a vélemény eltűnik és árnyékban marad.

Ezeknek a digitális kapuknak a nagy adatgyűjtés révén ellenőrizniük és manipulálniuk kell a lakosságot. Digitális profilban rögzítik mindazt, amit ön csinál. Nyomon követik Önt, sőt minden mozgását és tevékenységét rögzítik. Ezt az értékes adatot a fent felsorolt ​​vállalatok gyűjtik össze és tárolják.

Nagyon félelmetes? Nos, ez az. Sőt, ami még rosszabb, hogy fogyasztói adatainak teljes ellenőrzése – és az ebből fakadó hatalom az ön befolyásolására – egyértelműen kifejezett politikai preferenciákkal párosul.

“Tudjuk, hogy hol vagy. Tudjuk, hogy hol voltál. Többé-kevésbé tudjuk, hogy mire gondolsz.” – Eric Schmidt, a Google korábbi vezérigazgatója.

David Icke a Szilícium-völgyben – Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal:

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha – Forrás:  VilagHelyzete
Forrás: RT News