Ember alkotta ufók: kiszivárgott szabadalmi dokumentumok igazolják a TR-3B létezését

ember alkotta ufok kiszivargott szabadalmi dokumentumok igazoljak a tr 3b letezeset

Titkos földönkívüli technológia van a birtokunkban?! Az emberiséget végig megvezették? Olyan dolgokat titkolhattak és titkolnak még ma is előlünk, ami fenekestől felforgathatná mindannyiunk életét.

Azt régóta tudni lehet, hogy a katonai technológiák 40-50 évvel előrébb járnak. Ez azt jelenti, hogy ami most a lakosság számára elérhető csúcstechnika, valójában azzal rendelkezett a hadsereg titkos divíziója évtizedekkel ezelőtt.

A “valóság” tehát évtizedes lemaradásban van az emberi technológia valódi szintjétől, mindez a mi és a bolygónk jól felfogott érdekében van így.

Sokak szerint a párhuzamos technológiák egyik legerősebb bizonyítéka maga a háromszög-ufó, amit az amerikai hadsereg TR-3B néven iktatott be.

Ez egy olyan szuperszonikus, térugrásra és talán időutazásra is képes szerkezet, mely a valaha épített legfejlettebb ember alkotta szerkezet a bolygónkon.

A projektet sohasem ismerték el hivatalosan, és nem is létezik. Legalábbis ezt állítják róla. Azonban az elmúlt években rengeteg anyag szivárgott ki róla… Kormányzati feljegyzések, költségvetési tételek, dokumentumok szabadalmi papírok, katonai és műszaki leírások, tervrajzok, akták.

Minden arra utal, hogy ez egy létező titkos projekt volt, mely még ma is “fut”. Az ok, amiért eltitkolták az pedig az, hogy a szerkezet valójában földönkívüli technológián alapul. ha világ elé tárnák a TR-3B-t, mindenki azt kérdezné, hogyan tudták ezt megvalósítani.

Akkor pedig borulna a bili Roswellről, és a földönkívüli fajokkal történő titkos kooperációról is. Roswellnél ugyanis valóban lezuhant valami, de az ügyet eltusolták, amikor rájöttek, mekkora csoda is pottyant az ölükbe. Tudták, hogy hihetetlen technológiai fölényhez juthatnak általa.

Több beszámoló is létezik arról, hogy bizonyos rejtett hangárakban tárolták egy darabig valahol Forth North közelében a korong alakú darabjaira hullott űrhajó részeit, és a világ legokosabb mérnökei próbálták visszafejteni annak műszaki megoldásait.

Az egész projekt végül kifizetődő volt, ugyanis a belső források szerint az éjjellátók technológiai alapja ennek a gyümölcse, akárcsak a később megjelenő érintőképernyők is, melyek valójában panelek voltak az ufó belsejében. Ezek műszaki megoldása sokáig fejtörést okozott a szakiknak.

A TR-3B létezését azóta számtalan alkalommal bizonyították, mivel sok felvétel van róla, ahogyan a légtérben halad, váratlanul előbukkan, vagy épp eltűnik.

Sokak szerint nyilvánvaló földönkívüli technológiai eredete miatt a hadsereg és a Pentagon nem létező tárgyként és projektként kezeli, és valójában katonai és kém-missziókban vesz részt, valamint megfigyelési és kísérleti céllal van jelen a levegőben.

Originally posted 2018-11-13 12:47:09. Republished by Blog Post Promoter