Elveszett ősi civilizáció nyomai Európában: háromujjú titokzatos “telepesek” uralták a kontinenst

elveszett ősi civilizacio nyomai europaban haromujju titokzatos “telepesek” uraltak a kontinenst

Fontainebleau erdeiben olyan nyomokat találtak, amik elvezethetnek egy egykor Európát benépesítő, a kontinens történelmére jelentős hatást kifejtő civilizációra.

Egy olyan népcsoportra, amit soha nem ismertünk, és ami talán az egész európai történelmet újraíratja…

A Franciaországban található erdő érintetlen táj, és ember kevésszer tette be a lábát a vidékre, ásatási és feltárási céllal pedig kifejezetten nem volt még erre példa.

Olyan ősi barlangok nyomaira bukkantak az egyik ilyen expedíció és feltárás során, ami Európa ősi titkát tárhatja elénk.

A Fontainebleau erdőben talált barlangok mélyén olyan kőtömböket találtak, melyeken három ujjú rejtélyes lények voltak ábrázolva… kik ők, mik lehettek?

És kik készítették ezeket a több ezer éves ábrákat?

A történészek és régészek mai tudása alapján az erdőben található sziklás zugok, járatok és alagútrendszerek emberi kéz által lettek mesterségesen megalkotva, és több ezer éven át el voltak szigetelve az egész világtól.

Különféle legendák járják ma is a közvéleményt, miszerint az erdőt több ezer éve ott bóklászó úgynevezett “fekete vadászok” szellemei járják.

Talán ezek ugyanazok a háromujjú lények, amiket a sziklarajzokon találtak a régészek?

Annyi bizonyos, hogy léteznek feljegyzések arról, hogy különféle emberre hasonlító, de nem emberi lényeket láttak az erdő egyes részein megjelenni. Más leírások szerint kisebb kolóniákban voltak jelen a vidéken.

Szögletes testfelépítéssel rendelkeztek, nem volt nyakuk, öblös szemeik voltak, és rövid lábaik, három ujjuk.

A mainstream régészet szerint az itt élő ősi civilizáció lehetett az egyik legősibb civilizáció – persze a magyarok mellett – és valójában egy mutációtól szenvedő embertípus lehetett, ez megmagyarázná a leírások furcsaságát.

A régészek több olyan leletet is előbányásztak a földből és ezekből a már elhagyatott barlangokból, üregekből, amik előtt értetlenül áll mindenki.

Keresztek, furcsa ábrák, csillagokat mutató “térképek” kőbe vésett másai jelzik, hogy az egykor itt élt civilizáció jelentős csillagászati ismeretekkel rendelkezett.

Bármilyen civilizáció is élt itt, legalább ezer éves volt, és nem sok nyomot hagytak maguk után hátra, annak ellenére, hogy fejlettek voltak.

Hatalmas kőfejek árulkodnak arról, hogy ősi istenek tisztelhettek, vagy ha a maguk képmására készültek ezek a fejek, akkor még kínosabb és furcsább kérdéseket vet fel az ősi idegenek látogatásaival kapcsolatban a múlt titkos történelmére nézve….

Originally posted 2019-01-21 11:04:46. Republished by Blog Post Promoter