Elveszett civilizáció nyomait rejti az Antarktisz: komplett alagútrendszer, piramisok és katakombák a jég alatt

A valaha létezett legnagyobb elveszett kultúra nyomai, bizonyítékai hevernek a jég alatt? Egyre több bizarr információ szivárog ki az Antarktisz alatt talált leletekről? Az igazság nyomában…

Az elveszett kontinens, melyet Atlantisz néven is emlegettek a történelem során. Talán egy és ugyanaz azzal az elveszett világgal, ami a déli-sark jege alá van zárva.

Már maga Adolf Hitler is meglehetősen nagy érdeklődést mutatott az Antarktisz iránt, és ez nem véletlen, ezt a titokterminal.com is többször megemlítette már.

Mára több bizonyító erejű dokumentum is napvilágot látott, melyek azt mutatják, hogy Hitler tényleg hihetett abban, hogy van kutatni való az Antarktiszon.

Sőt, egyes elméletek szerint pont az ott feltételezett elveszett világ lehetett az apropója annak, hogy titkos náci bázist létesítettek a kontinens belsejében.

Hitler elfeledett expedíicója rengeteg dolgot árult el az Antarktiszról, de előbb essen pár szó magáról az expedícióról.

Az MS Schwabenland nevű hajó eredetileg a német légitársaság, a Lufthansa tulajdonában állt – a társaság légiposta-szolgálatának az Egyesült Államok felé való bővítésének jegyében katapulthajókat alkalmazott, amelyek a postát szállító repülőgépeket a tengeren juttatták a nyugati kontinens közelébe, majd katapultjaik segítségével útnak indították.

A hajó jégtörővé alakítása három hónapig tartott.

Az expedíció 1938. december 17-én indult Hamburgból, összesen 82 fővel – köztük tudósokkal, matrózokkal és tisztekkel. A jégtörő-katapulthajó emellett két Dornier Do J „Wal” („Bálna”) repülőcsónakot is vitt magával katapultjain.

A fedélzeten volt egy náci tiszt is, ahogy a rezsim megkövetelte. „Ő írta elő, hogy mindenkinek hallgatnia kell Hitler beszédeinek rádióadásait karácsonykor”

„Mindenkinek egy szobában kellett ülnie, és hallgatnia. Előfordult egy olyan beszéd, amely közben atmoszferikus zavar támadt, így a rádiót le kellett kapcsolni.”

A hajó egy hónap múlva érte el az Antarktiszt, és a repülőcsónakok segítségével megkezdte a légi felderítést. A magas domborzatú vidéket még sosem járta be ember, a tudósok a hajó, illetve a németországi régió után Neu-Schwabenlandnak (Új-Svábföld) nevezték el.

É hogy mit is találtak titokban a jég alatt?

Erről is sok feljegyzés maradt fenn, melyek egyesek szerint ugyan nem hitelesek, de történelmi szempontból mindenképp valósak.

Azaz tényleges dokumentumok, jegyzetek, azonban az más kérdés, hogy ki mennyire hihet ezeknek a feljegyzéseknek, és hogy vajon mit akarnak valójában jelenteni…

A dokumentumok ugyanis a felszín alatt futó üregekről és komplett barlangrendszerekről szóltak. Az egyik katona említést is tesz ezekről egy építészmérnöknek, aki azonnal felveti a lehetőségét annak, hogy egy remek földalatti bázist lehetne kialakítani a mélyben.

Stratégiai fontosságú bázist, mely a háború vége után is folytathatná a feltárásokat, amiket a felszínen elkezdtek.

A nácik ugyanis meglehetősen bizarr dolgokra bukkantak már a felszínen is: hatalmas piramisok körvonalait adták ki a hegyek, az egyik ilyen hegyet közelebbről megvizsgálva pedig óriási szerpentineket, lépcsőket találtak.

Ekkor tudták először biztosra, hogy igazak az elveszett kontinens birodalmáról szóló legendák.

Hogy magával a bázissal mi lett, azt senki sem tudja. Egyesek szerint még ma is működik, másik szerint a második világháború végén elhagyták a németek, és a több helyről szalasztott kutatók,tudósok, valamint eltüntették az addigit kutatási anyagokat leleteket.

Ma is elzárt régiók, katonákkal őrzött területek vannak az Antarktiszon,a mi felveti annak a lehetőségét, hogy valaki(k) tudnak és tudtak róla, mit is találhattak a nácik.

Több kutató, akit korábban a jeges világ felé küldtek, arról számolt be, hogy időnként elmerészkedtek olyan területekre, ahonnan ismeretlen, semmilyen országhoz beazonosíthatóan nem tartozó katonák “tessékelték ki” őket.

Volt, hogy egy adott légtérbe sem léphettek be, mert egy jelölt terület felett haladtak volna át, ezért kerülniük kellet.

A nagy kérdést mindenki felteheti magának: mit akarnak elrejteni, és mit találhattak a jég alatt?

Nos, ezt hamarosan megtudhatjuk, ugyanis a globális felmelegedés üteme olyan nagymértékű, hogy mindössze talán 10 évre lehetünk attól, hogy az egész világ szeme előtt feltáruljon az igazság.

Ha valóban van valami a jég alatt, amit országok kormányain átívelően titkoltak az emberiség elől, arról le fog lebbenni a fátyol.

Originally posted 2019-05-22 09:24:20. Republished by Blog Post Promoter