Eltörölt ősmagyar múlt Szíriában? Szándékosan bombázták a nyugati erők porig a bizonyító erejű régészeti leleteket!

sumer leletek 1

Emlékszik  még mindenki a néhány évvel ezelőtti nagy, közel-keleti háborúkra?

Ami során gyakorlatilag porig romboltak a nyugati és a szíriai erők szinten mindent. érdekes módon rengeteg jelentés szól arról, hogy a sivatagokat is szétbombázták, és számos olyan ősi régészeti helyszínt, ami még alig volt kutatva.

De éppen ITT van a kutya elásva.

A régészeti helyszínek megtámadása és lerombolása nem véletlenül történt.

A színfalak mögött azonban lezajlott egy művelet. Egy titkos protokoll, mely módszeresen semmisítette meg az emberiség bölcsőjének tekintett kultúra bizonyítékait.

Beszélhetünk itt az iraki bombázásokról, a Bagdadi Múzeum kifosztásáról.

Sokan nem tudják, hogy a bombázásokkal őseink eddig fennmaradt kultúráját tették tönkre és tüntették el.

A bombázások nem csak a föld színéről, hanem a sivatag homokja alatt is lerombolták a több ezer éves kultúrát.

Első hallásra teljesen értelmetlennek tűnt a sivatag homokjának bombázása.

Nem igaz?

A Bagdadi Múzeumból teljesen tudatosan, listával a kezükben vitték el és vitették el a lakossággal származásunk és ősi múltunk dicsőségét igazoló emlékeit.

Mintegy 15.000 műtárgyat vittek el, teljesen kirabolva a kiállítótermeket.

Sokak szerint ezek között számos olyan régészeti bizonyíték volt, ami az ősi magyarság és a sumer civilizáció kapcsolatát bizonyíthatta volna egyszer és mindenkorra.

Ez azonban ha napvilágra került volna, rengeteg újabb kérdést vetett volna fel, amit végső soron meg kellett volna magyaráznia a nyugati történelemtudósoknak.

Ezért a nyugat a szíriai háborúk során kínosan ügyelt arra, hogy olyan helyszínekre is elterelje a háború, ahol ezek a leletek vannak.

Máshol pedig légicsapásokat, bombázásokat hajtottak végre, ezekről úgy hitte a világ, hogy értelmetlenek voltak, pedig ezzel a feltett céllal hajtották végre őket.

sumer leletek 1

Szíriából korábban is kerültek elő megkérdőjelezhető, de nem kellőképpen megvizsgált leletek, melyeken a magyar rovásíráshoz hasonló kódolt jelek voltak.

Szimbólumok, motívumok, de egyes legendás személyiségek is közös eredőről származnak.

Elég csak Nimrutra, vagy ahogyan sokan ismerik, Nimródra gondolnunk…

Arról már nem is beszélve, hogy sumer eredetű leleteket már a Kárpát-medencében is találtak, így valamiféle kapcsolat ténylegesen fennállhatott a világ két részén élő ősi civilizáció között.

Kérdés, hogy pontosan milyen szintű volt ez a kapcsolat, és miért kellett ennek minden nyomát eltörölni bizonyos erőknek…

Forrás

Originally posted 2019-03-14 15:26:11. Republished by Blog Post Promoter