Élő űrlényeket tarthatnak az USA titkos bázisán: belső ember tálalt ki, Roswell és az 51-es körzet végső titkai

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Raymond Szymanksi, aki 39 éven át dolgozott az Ohio állambeli Wright-Patterson légi bázison, mindent kitálalt.

A Szürkék ötven árnyalata című leleplező könyvében mindent napvilágra hozott.

Elmondta, hogy az amerikai kormányzat régóta ismeri a földönkívülieket, tud a jelenlétükről, mi több, évtizedeken át tanulmányozták őket.

A Roswellnél lezuhant csészealj műszaki megoldásai pedig olyan dolgokhoz segítették hozzá az emberiséget, mint az okostelefonok, az érintőképernyő, vagy a wifi technológia,és egyéb vezeték nélküli jelforrásokat alkalmazó technológiák, de Raymond szerint az éjjellátó és modernkori álcázó technikák is az ufóktól származnak.

Elmondta, hogy volt egy AI nevű mentora, aki megbízható információkkal szolgált az 51-es körzetben és az 1947-es Roswellben történtekkel kapcsolatban.

Ezek a lények az 1947-es rosswelli katasztrófa idején érkeztek a Földre, és ide hozták őket

– közölte Szimansky, hozzátéve, hogy a Wright bázison soha senki nem tagadta az űrlények létezését.

Soha senki nem mondta neki, hogy ez csak legenda volna.

Sajnálatos módon, a könyvben egyetlen új fénykép sincsen, és Szimansky azt is elismerte, ő maga egyetlen idegen lényt sem látott a saját szemével.

Korábban titkosnak titulált videofelvétel is feltűnt, amelyen állítólag egy idegen lényt boncoltak, de hivatalos vizsgálat nem erősítette meg ennek hitelességét, ugyanakkor nem is cáfolta azt.

Szoros együttműködés alakult ki a fajunk és az idegenek faja között.

A katasztrófa után volt egy feszültség, ami majdnem interplanetáris háborúba torkollt, ugyanis az idegenek azt gondolták, hogy ez egy háborús hadművelet volt, mármint a csészealj lelövése, lezuhanása.

Nem tudni a mai napig, hogy voltaképp lelőtték, vagy csak balesetet szenvedett az ominózus lebegő korong, melynek roncsai között megtalálták a testeket.

Egyesek szerint az USA légi ereje azért lőhette ki a tárgyat, mert azt gondolták hogy a japánok vagy az oroszok kémkednek Amerika felett.

Aztán mikor megtalálták a testeket, az egész ügyet viharos gyorsasággal próbálták eltusolni.

Amerika-szerte de az egész világon működhetnek olyan titkos bázisok, ahol azóta közös együttműködéssel kísérletek és technológiák fejlesztése zajlik.

Többek között a szabadernergia vagy a nullponti gravitáció, és térhajtóművek tesztelése.

Erről azonban a közvélemény nem tudhat, nem véletlen, hogy a fekete ruhásokból álló ernyőszervezet bárkit eltesz láb alól, aki túl sokat szivárogtat, és nincs eléggé a média szem előtt…

időnként azonban ennek ellenére felszínre szivárog egy kevés az igazságból, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel