Élő időjárásműsorban jelent meg az UFO, a műsorvezető teljesen ledöbbent! – videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az argentín C5N tévé műsorvezetője döbbenten fedezte fel a kivetítőn, hogy egy UFO repült bele az élő közvetítésbe…

2018. október 10-én, szerdán, az argentín C5N News tévé műsorvezetője Mariela Fernández egy meteorológussal beszélgetett arról, hogy milyen idő várható.  Mindezt élőben, egy jókora kivetítő előtt tették, ami a várost mutatta madártávlatból egy toronyházon elhelyezett kamerán keresztül.

Váratlanul egy fényes, különös alakú tárgy bukkant fel az égen, ami a kivetítőn is jól látható volt. Ettől a műsorvezető láthatóan ledöbbent, majd izgatottan odaugrott és a karjával hadonászva mutatta a különös repülő alkalmatosságot.

Az elmúlt években több rendkívül bizarr eset történt már, ami ehhez hasonló volt. Nemrégiben például az évszázad Holdfogyatkozásakor szintén valami elsuhant a Hold mellett. Sőt, egyre több ember számol be különféle ufóészlelésekről.

Egyes elemzéske szerint az elmúlt években többszörösére nőtt ezek gyakorisága. Vagyis ki lehet azt is jelenteni, hogy valami készülődik…
NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel