Elme által vezérelt drónok: A Pentagon szerint 4 éven belül tesztelni fogják a telepatikus technológiát emberekkel 

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Pentagon ügynökségének feladata az amerikai hadsereg számára egy olyan új technológia kifejlesztése, melynek eredményeként csupán néhány év múlva megkezdődhet egy olyan headset emberi tesztelése, ami a viselőjének telepatikus erőt ad – számol be róla az Új Világtudat

Jacob Robinson, a Rice Egyetem professzora, és a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) kutatócsoportjának koordinátora elmondta, hogy az agy-számítógép interfész (BCI) képes lesz “aktív kibervédelmi rendszerek,” valamint “pilóta nélküli járművek irányítására.

A kutató megjegyezte, hogy a technológia kiküszöböli a “kommunikációs késleltetést” az elme és a test között.

Késleltetés van a gondolatom és a külső világgal való kapcsolathoz szükséges izmok mozgása között. Tehát az ötlet az, hogy ha képesek vagyunk kommunikálni az agy és a külső világ között anélkül, hogy egyetlen izmot is meg kellene mozdítani, akkor sokkal gyorsabb kommunikáció jöhetne létre a külső eszközökkel.

A DARPA azt reméli, hogy a következő négy évben elkezdhetik emberekkel is tesztelni a futurisztikus technikát. Robinson szerint az egyik legnagyobb akadály az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyása. A professzor hangsúlyozta, hogy a headset nem csak katonai használatra alkalmas.

A klinikai vizsgálatok után elképzelhető olyan fogyasztói termékek kifejlesztése, amelyek létrehozása tíz és húsz év közötti időt vesz igénybe,” – mondta.

Robinson elismerte, hogy mindig vannak “további aggodalmak,” amikor az amerikai kormány olyan technológiákat fejleszt ki, amelyek potenciálisan visszaélésre adhatnak lehetőséget, de ragaszkodtak ahhoz, hogy legyenek olyan szabályok, amelyek biztosítják, hogy a kutatás nem sérti az etikai normákat.

Különösen az idegrendszerre vonatkozó irányelveket kell figyelembe venni, az úgynevezett neurális-etikai normákat. És miközben ezt a technológiát fejlesztjük, állandó kapcsolatban állunk az etikusokkal, hogyan védhetjük ezt a technológiát a visszaélésekkel szemben.

Az elmekontroll technológia kutatása a DARPA fejlsztésének középpontjába került. A Pentagon februárban jelentette be, hogy elfogadta a “következő generációs neurotechnológia” javaslatokat, hogy segítse a már meglévő neurális interfész kutatások megerősítését.

Az ügynökség 2013-ban jelentős mértékben fektetett be az agyi technológiákba, amikor bemutatta a BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies) kezdeményezést, amely több olyan programból áll, amelyek “forradalmi” idegtudományi fejlesztésekre irányulnak. (1)
(1) – https://www.rt.com/usa/461222-darpa-mind

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel