Elkezdődött? Már gyártják a vészhelyzeti TV adásokat a világvégére?! Riasztó információk láttak napvilágot"

Már tényleg gyártják azokat az üzeneteket, tévés felhívásokat, amiket a bemondóknak kell felolvasniuk, mikor bekövetkezik a tragédia? Ha csak a fele igaz, az rendkívül félelmetes!

Az itt elhangzó információkat egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk.

Ezt nem árt előre leszögezni, ugyanakkor a neten felbukkant információk mögött lehet valami. Mit tudjuk, a legvadabb dolgok mögött is van némi igazság.

Ez ebben az esetben is így van, mire a cégére érsz, érteni fogod, hogy miért…

Az utóbbi években rendre felmerült az, hogy egyre csak készül a világ egy várható katasztrófára. Érződik egyfajta világvége várás a világban.

A gazdagabb társadalmi rétegek elkezdtek földalatti bunkereket, luxusvillákat építeni, a kormányzatok elkezdték a régi, világháborús óvóhelyeket felújítani, újakat létrehozni.

Az emberek ezekből joggal gondolhatta és gondolhatja azt, hogy vagy valamit előre tudnak, és nem osztják meg a világgal, vagy csak tudat alatt készülnek a legrosszabbra: az eljövendő vég kezdetére.

Egyes információk szerint új rendszert építenek ki már egy ideje.

Mindig is jelen volt minden országban a rendszer, mely akkor lép életbe, amikor katasztrófahelyzet van. Ilyenkor a protokoll az, hogy a rádiókon mindegyiken ugyanaz fogható.

A tévékben is egyetlen dolgot sugároznak, amit egy hírolvasó mond be, hogy vészhelyzet van, és hogy mit kell tennie ebben a veszélyhelyzetben a lakosságnak.

Ezek mindig is jelen voltak a háttérben, azonban az utóbbi években, hónapokban több olyan aggasztó jel tapasztalható, ami egyesek fantáziáját beindította…

Bemondók, hírszerkesztők tálaltak ki egyes fórumokon. Azt állítják, hogy olyan dokumentumokat láttak, melyek a lakosság gyors figyelmeztetésére irányuló terveket taglaltak egy közelgő vész esetére.

A vész oka ismeretlen, de világszintű, és a megoldási javaslatok között az volt olvasható, hogy össze kell hangolnia vészhelyzeti tájékoztató rendszereket.

Ez már önmagában is egy igen fontos dolog lenne, így nem feltétlen ad pánikra okot mások szerint.

Meghatározott protokoll szerint történne az elnök, és a fontos kormányzati emberek, tudósok figyelmeztetése. A stratégiailag jelentős réteg tájékoztatása és biztonságba helyezése jóval előbb, akár 24 órával a lakosság tájékoztatása előtt megtörténne.

A pórnép csak ezután kapná meg a figyelmeztetést, hogy globális kataklizma fenyeget…

Hawaii-on már tesztelték nemrég a rendszert, igaz nem a globálisra kiépítettet. Valami tényleg készülődik, vagy csak az irányítóteremben szórakozik valaki?

Egy 2017 végén történt kaliforniai eset is igen sokat mondó…

A televíziós adások sugárzása ugyanis váratlanul megszakadt, és egy világvégére figyelmeztető vészhelyzeti adás ment le az összes bekapcsolt televízióban.

Az adásban egy torz hang arra figyelmeztette az embereket, hogy elképesztően erőszakos és gonosz időszak következik

Az eset a kaliforniai Orange vidékén és annak közvetlen közelében történt.

A félelmetes figyelmeztetést azután sokan komolyan vették, és nem egy ember telefonált be a hatóságokhoz és a katasztrófavédelemhez, hogy megerősítsék az információkat.

Az adás sok helyen lement a régióban, több ezer szemtanút hagyva hátra.

Az adásról készült felvételek tucatszámra kerültek ki a Youtube videómegosztóra, melyben valóban hallani a félelmetesen torz hangot, amint a végidőkről beszél.

Az eset hatalmas port kavart, és míg az összeesküvés elmélet hívők arról beszélnek, hogy ez egy tényleges figyelmeztető üzenet a világvége bekövetkeztére, addig mások úgy vélik, hogy meghackelték a televíziós rendszereket.

Vélhetően semmi okunk sincs aggodalomra.

De valahogy mégis… hogy értsétek: egyfelől nagyon jó és értékelendő dolog, ha a világ ennyire nagyon próbál minden eshetőségre felkészülni. De vajon nem-e azért van ez a nagy készülődés, mert tartanak valamitől?

Hiszen ha fegyvert veszünk otthonra, és kiállunk vele éjszaka a kertbe, azt nem elővigyázatosságból tesszük, hanem azért, mert “várunk” valakit és túlságosan rossz környéken lakunk…