Elképesztő orosz szuperkatonák alázhatnak le mindenkit a harctéren, ha egyszer háborúra kerül sor! – videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A technológiai bemutatót elnézve ehhez nem fér kétség. Igazi szuperkatona hadsereget építettek fel! Star Warsba illő szuperkatona ruházaton dolgozik már egy ideje az orosz hadsereg.

Putyin GI Joe katonái a világ legfejlettebb katonai öltözékén kapják majd meg. A ruha rengeteg mindnennel fel lesz szerelve, és képes lesz megvédeni a katonákat. Egy remek demonstrációs videó mutatja be a ruhát magát. Le fog esni az állad, ha megnézed.

Nem véletlen, hogy a NATO szinte retteg, és már korábban egy tanulmányban is azt állapították meg, hogy az oroszok könnyedén le tudnák rohanni fél Európát, ha akarnák.

Az egyenruha golyó és repeszálló, a sisakban pedig egy beépített kijelző is van, a páncél maga pedig egy exoskeleton, vagyis mesterséges váz, ami szuper erőt ad a viselőjének.

https://youtu.be/LM1OHeBc0OM

Mint említettük, egyelőre csak prototípusról van szó, ami talán soha nem kerül gyártásba, de ha mégis rendszeresítik, akkor az oroszok jó időre megnyerik az elkövetkező háborúkat.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel