Életvédelem és liberális agyhalál

USA Alabama államában elfogadták a világ legszigorúbb abortusztörvényét, amely csak akkor engedélyezi a megfogant élet kioltását, ha a terhesség az anya életét veszélyezteti. Végig is söpört a balliberálisok siránkozása nem csak Amerikában, de Magyarországon is.

A Reuters híre szerint az állam szenátusában 25 igen és 6 nem arányban megszavazott törvény még nem azonnal, hanem csak fél évvel azután léphet hatályba, hogy azt aláírta az állam kormányzója, a republikánus Kay Ivey.ga1.gif

Mint írják, a törvény még a nemi erőszak által megfogant gyermekek esetében sem engedélyezik az abortuszt, csupán azokban az esetekben lehet elvégezni az állam területén a terhesség megszakítását, amikor az anya élete már veszélyben forog. A nemi erőszakról szóló demokrata indítványt tehát elvetette a szenátus republikánus többsége – tudósított a Reuters.

A hazai médiában is megjelent az eset, a Mandiner egy tárgyilagos tudósítást adott közzé róla, amit fentebb át is vettünk, de a számos híroldalt böngészve rátaláltunk a neokommunista és neoliberális eszmék természetellenesen egyvelegét képző Mérce írására is, ami már a kiemelt képével lelki terrort kíván gyakorolni az életvédő olvasókon.

Kiemelt képük az ismert A szolgálólány meséje című sorozatból vették, ahol elborult álkeresztények elnyomják a nőket (főleg a homoszexuálisokat), a cikk felvezetője szerint pedig a csúnya, gonosz konzervatív férfiak semmibe vették a női döntéshozókat.

Gyakran szoktuk hangoztatni, hogy a balliberálisok a valódi élettől teljesen elrugaszkodott dimenzióban élnek, így tehát kedves olvasóink számára is megszeretnénk mutatni, hogy ki az az elvetemült, gonosz férfiállat, aki semmibe véve a nők jogait ilyen abortuszellenes döntést hozott. Íme Kay Ivey, Alabama kormányzója:

Igen, egy 70-es éveiben járó néni…A kormányzóasszony szerint: “Ez a jogszabály az alabamaiak azon mély meggyőződésének bizonyítéka, hogy minden élet értékes, minden élet ajándék Istentől.”