Egyvilágrend: tartományokká felosztott országokon fog élősködni a felső tízezer

Az egész világot behálózó összefonódás és titkos szövetség próbálja megvalósítani az Egyvilágrendet, mely Új Világrendként is ismert, és ami egy egységes szuperállam lesz, egyetlen világvalutával, az országok egymásba való tömörítésével.

Lényegében tartományokká fogják felosztani a világot, ezzel szemben látszólag egyedül Kína és Oroszország áll.

Őket a meggyőzés, vagy a világ ellenük hangolása útján gyengítik meg, állítják majd a saját oldalukra.

Nem véletlen az USA oroszellenes ténykedése, és a világ Putyin ellen hangolása főleg Európában.

A szálak egészen a Pentagonig vezetnek, ez nyilvánvaló. A Fehér-ház ugyanakkor nem más, mint egy bábszervezet, melyek a Wall Street világbankárai irányítanak.

Ők adják meg a “kilövési parancsot” azon ellenséges elemek ellen, melyek útját állhatják a világ egyesítésének.

Zajlik az egyház felszámolása

Az Új Világrend egységéhez előbb a káoszt kell megteremteni. éppen ezért zajlik jelenleg az egyház felszámolása.

Az időzítés nem véletlen, hisz semmi sem történik véletlenül a geopolitikában, különösen akkor, ha az egyház, a vallás is egy politikai erőt képvisel, hiszen közel 3 milliárd emberre van befolyással.

A Vatikán hanyatlásáért nem csak a belső hatalmi harcok felelősek, hanem azok a téglaként az egyház felsőbb köreibe juttatott személyek, akik az Egyvilágrend létrehozásán dolgoznak.

Ehhez pedig előbb porig kell rombolni erkölcsi – és talán fizikai értelemben is – az egyházat, magát a Vatikánt és Rómát.

Erre egyébként azért is szükség van, hogy Európa keresztényi mivolta megkopjon, végleg megszűnjön.

Egy kevert fajú lakosság létrehozása a cél, a vándoroltatás nem véletlenül kezdett el “csak úgy megtörténni” a világban, különösen Európában.

Ezzel asszimilálják a korábban virágzó erős és önálló kultúrákat, népeket. Egy kevert fajú lakosság ugyanis a végletekig megosztottá válik, nem lesz nemzeti öntudata, sem ideológiák, melyeket követne.

Egy fogyasztói massza lesz, szürke és parancskövető tömeg, ami a fejünk felett kialakuló világállam számára jó.

Gazdasági lenullázás

Ehhez hozzájön még az, hogy az Új Világrend egységes viágvalutával rendelkezzen.

Ez ma még mindig nagyon távolinak tűnik, de egy globális, mindent összeomlasztó gazdasági válsággal képesek lehetnek lenullázni mindent, majd legitimálni egy olyan fizetőeszközt, melyet az egész világon használatossá tesznek.

A Wall Streetről fogják elindítani azt a válságot, mely a 200-as világválságnál többszörösen erősebb lesz, és rengeteg országot sodor majd az államcsőd felé.

A totális káosztól pedig az Új Világrend intézménye fogja “megmenteni” az egyes országokat, a különféle banki és hitelrendszereken keresztül, ezzel a húzással pedig kvázi “felvásárolja” az addigra megmaradt, még intakt és szuverén nemzetállamokat is.

Az egyvilágrend viszonyainak megteremtése

A egésznek a célja az, hogy a világhatalmi elit számára megteremtődjön az “ideális világ”.

A Föld lakosságának ugyanis 800 millió, vagy az alá kell csökkennie.

A végén csak a felső tízezer, az a 300 szupergazdag család marad, akik a terv mögött állnak, és a több száz millió tehetetlen rabszolga, akik az Új Világrend rabszolgatársadalmának fogaskerekei lesznek…

A tervük óramű pontossággal hajtódik végre, és több száz éve tervezik, minden bizonnyal sikerre fogják vinni, mert az emberiség és az egész emberi társadalom egyfajta “altatásban van” a média által, melynek jelentős része szintén a világ gazdagjainak kezében van…