Együtt reggelizett a kolléganőjével, letartóztatták


A férfi és a nő ugyanabban a hotelben dolgoztak.

A szaúdi hatóságok őrizetbe vettek egy egyiptomi férfit, aki feltöltött egy videót arról, ahogy az egyik kolléganőjével reggelizik. A férfi és a nő egyébként ugyanabban a hotelben dolgoztak.

A videó óriási felháborodást váltott ki, és az internetezőknek az sem tetszett, hogy a nikábot viselő nő egy falat ételt adott a férfi szájába – írja a theguardian.com.

Nem sokkal később a munkaügyi minisztérium bejelentette, hogy az egyiptomi férfit Jeddahban elfogták, Szaúd-Arábiában ugyanis a munkahelyeken vagy éttermekben nem ehetnek együtt azok a férfiak és nők, akik nincsenek közeli kapcsolatban.

A minisztérium a hotel tulajdonosát is beidézte, amiért nem tartotta be gender-szeparált munkahelyekre vonatkozó kormányzati előírásokat.

Az ügyészség pedig felszólított az országban lévő külföldieket, hogy tartsák tiszteletben a szaúdi társadalom értékein és szabályait.

 


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Középkori büdös mocsok. És ezekkel (sőt: ezeknek a legalja rétegével … mert nem is az ottani elit jön ám) akarják elárasztani Európát, elpusztítva a civilizációt, az európai életet, mindent, ami az életünket szebbé, értékesebbé, értelmessbbé teszi: a mozgási szabadságunkat (amibe az autó nagyonis beletartozik) az öltözködési (így is erősen korlátozott) szabadságunkat, a nemek egymásközötti kapcslatát (beleértve a miniszoknya látványát és a szex lehetőségét), az energiabiztonságunkat, a fűtött lakást és melegvizes zuhanyt (sötétzöldszarok), az utcáink biztonságát (bűnözővédők, muszlim- és cigánypátyolgatók, medve- és farkas betelepítgető szargyalázatok), a normális nemi kapcsolatokat (buzeránsnyalogatók és genderbaromtaknyok) és még lehetne sorolni hosszan.
    És mindehhez még tapsikolnunk is kellene, a “polkorrekt” irtózatos mocsokhazudozás-nyelvezetet használó sajtó kliséi alapján.
    Állítom, hogy a kommunizmusnál ez a rendszer százszor aljasabb, okádékabb, veszélyesebb! Pedig az se volt piskóta.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük