Együnk emberhúst, hogy megmentsük a Földet – biztat kannibalizmusra a svéd professzor

01 35 48 soderlund 960x564 1

Egy svéd professzor azt javasolja, hogy gondoljuk újra a kannibalizmusról kialakult képünket, és együnk emberhúst, hogy megmentsük a Földet.

A svéd TV4-nek adott interjúban Magnus Söderlund professzor beszélt a stockholmi Gasztro-találkozón bemutatott prezentációjáról. A fesztivál fő témája az “Étel jövője” volt.

A professzor előadása:

“Együnk emberhúst a klímaváltozás elleni harc érdekében.”

https://www.youtube.com/watch?v=inZRDgD2Cy8

A professzor a szélsőbaloldali, hardcore környezetvédők közé tartozik, aki már szinte mindenhol a “klímakatasztrófát” látja.

Úgy gondolja, az “emberhús-diéta” segítségével csökkenteni tudjuk az üvegházhatású gázok kibocsátásának mennyiségét, melyek felelősek a globális felmelegedés miatt.

Később Söderlund elmondta, jelenleg a halottak húsának megevése tabunak számít, az emberek pedig “mérsékelten konzervatívok” a szokatlan ételek fogyasztása tekintetében, ilyen például az emberhús is.

01 35 48 soderlund 960x564 1

A professzor szerint hamarosan eljön az az idő, hogy az éttermekben emberi húst is lehet majd fogyasztani.

Korábban néhány svéd televízióban hasonló őrült szélsőbaloldali “környezetvédők” propagandareklámot vetítettek le, melyben azt bizonygatják, hogy az ízeltlábúak és bogarak evésével menthetjük meg a Földet a globális felmelegedéstől.

Originally posted 2020-05-07 00:36:37. Republished by Blog Post Promoter