Egyre többen lépnek színre azok közül, akik részesei voltak a titkos űrprogramnak

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A titkos űrprogramot személyesen megtapasztalók, vagy akik még jelenleg is részét képezik, továbbra is egyre nagyobb számban lépnek a nyilvánosság elé. Úgy tűnik, hogy a gátak átszakadnak, mivel egyre több ember osztja meg tapasztalatait és emlékeit másokkal – foglalja össze az Új Világtudat

A titkos űrprogramban részt vett egyének és tapasztalók, ügynökök bátor egyének, akik minden esetben súlyos traumát szenvedtek el és elmekontrollt végeztek rajtuk, miután bekerültek a szigorúan titkos és más katonai programokba.

Michael Relfe, Randy Cramer, Corey Goode, Tony Rodrigues és Michael Gerloff kinyilatkoztatásai, akik részei voltak a titkos űrprogramnak, arra utalnak, hogy a színfalak mögött egy egészen más világ létezik, egy olyan jelenség, amelyet Richard Dolan ufológus szakadár civilizációnak nevezett.

Még ha nem is mindegyik személy tűnik hitelesnek, bizonyos témákban és részletekben megerősítik egymást, mint például a “20 év és vissza” program, a Holdon és a Marson található bázisok, az életkor regressziós, a teleportációs és a klónozási technológia.

A különböző informátorok szerint több titkos űrprogram csoport, szervezet és vállalat létezik, mint például az ICC (Bolygóközi Vállalati Konglomerátum), az LOC (Hold Műveleti Parancsnokság), az MDF (Mars Védelmi Erő), a Solar Warden és a Sötét Flotta. Íme egy rövid összefoglaló arról, hogy mivel foglalkoznak ezek a csoportok azon információk alapján, melyeket ezektől az emberektől hallhattunk.

Az ICC – Bolygóközi Vállalati Konglomerátum

Az ICC a világ minden tájáról származó vállalatok konglomerátuma, amely repülőgép-technológiákat épít. Alapvetően az összes olyan vállalat, amely összeállt, összegyűjtötte az erőforrásait, és hatalmas infrastruktúrát hozott létre a Naprendszerünkben.

Elena Kapulnik (lásd alább) szerint az ICC-nek 11 bázisa van a Marson, amely magában foglal gyárakat, laboratóriumokat, kutató és fejlesztő és fegyvergyártó létesítményeket. Azt állítja, hogy az ICC űrállomás-platformjai Wernher von Braun eredeti vázlatain alapulnak (a NASA-nak dolgozó náci tudós, akit az Egyesült Államokba csempésztek a 2. Világháború végén).

Feltárta az ICC Mars bázisainál az infrastruktúra építésében részt vevő vállalatokat (amerikai és német vegyesvállalatok, köztük a TRW, a General Dynamics, a Lockheed, a Douglas, a Northrop Grumman, az Exxon Mobil, a NASA JPL, a Boeing, az Astro-und-Feinwerktechnik Adlershof GmbH, a Bayer és az Allianz).

LOC – Hold Műveleti Parancsnokság

Az LOC egy demilitarizált zóna a Holdon. Ez egy olyan terület, ahol a titkos űrprogramok személyi állománya találkozik, mielőtt tovább indul a Naprendszerbe és azon túl. Ez a különböző titkos űrprogramok számára semleges zónaként szolgál. Továbbá Naprendszerünk légiforgalmi irányítása is itt történik. A LOC-nek három helyszíne van: az LOC Alpha, az LOC Bravo és az LOC Charlie.

MDF – Mars Védelmi Erő

Az MDF a fő védelmi szervezet a Marson. Randy Cramer és Penny Bradley (lásd alább) leírják fő funkcióját, hogy megvédjék a Mars Kolónia Vállalatot az őslakos marsi fajoktól, beleértve a reptoid és rovar idegen fajokat.

Solar Warden

A Solar Warden az Amerikai Haditengerészet által működtetett program, amely a Naprendszer összes bejövő és kimenő forgalmának ellenőrzéséért felelős. Járőrözik és védi a Naprendszerünket. Néhány titkos űrprogram informátor szerint a Solar Warden valós célja, hogy megakadályozzák a Föld felszíni lakosságát abban, hogy tudomást szerezzenek a földönkívüliek létezéséről. A Solar Warden az 1970-es és 80-as években jött létre, és egy középszintű titkos űrprogram. Az ICC fejlettebb hajókkal rendelkezik.

Sötét Flotta

Németül Nacht Waffen, szó szerint “Éjszakai fegyvereket” jelent, de “Sötét Flottának” hívják. Penny Bradley-t az MDF-ből büntetésként átszállították a Sötét Flottához.

Titkos űrprogram informátorok

Kevin Trimmel

A titkos űrprogramban részt vett Kevin Trimmel azt állítja, hogy egy fehér TR-3B háromszög alakú UFO-val elrabolták, és a titkos űrprogramba helyezték, különösképpen egy Solar Warden nevű műveletbe, amely az 1970-es évek óta üzemel. Kevin empata lett, kölcsönadták az ICC-nek a Marson, és távolbalátást tanult. Aztán 2009-ben a kitörölt memóriája elkezdett helyreállni és ismét fel tudta idézni az emlékeit. Kevin azt állítja, hogy az Új Világrendnek két csoportja van: egy Rothschild-kommunista oldal (amely a Solar Wardent működteti) és egy Rockefeller-náci 4. Birodalom-fasiszta oldal.

Kevin érdekes tudásra tett szert a titkos űrprogramban töltött idő alatt. Emlékszik arra, hogy a felettesei megtanították, hogyan kell növelni testének feszültségét vagy elektromos energiáját (MHz-ben mérve) az élettartam növelése érdekében. Azt is megtanították neki, hogy ha meghal, és azt szeretné, hogy navigálni tudjon a halál utáni életben, és ellenőrizni akarja a reinkarnációs folyamatot, akkor képesnek kell lennie arra, hogy az energiáját elég magasra emelje, ellenkező esetben akaratlanul is reinkarnálódni fog.

Ileana Csillagutazó – Elena Kapulnik

Ileana Csillagutazó, valódi nevén Elena Kapulnik azt állítja, hogy 2 és 10 éves korában elrabolták a reptilián idegenek, megváltoztatták a DNS-ét és a Marson nőtt fel. Egy Monarch Solutions nevű cégnél dolgozott, ahol pszichikai képességeit fejlesztette, majd az ICC-nek dolgozott egy kvantum-időugró programban.

A Monarch Solutions egy olyan vállalat, amely klónozott testeket használ “tudat transzferrel,” azaz olyan embereket klónoz, akiknek nincs saját lelke, hanem egy másik személy lelkét vagy tudatát hordozzák. Őt fiatalon tartották, gyakran ugrott az idővonalak között, majd végül 2014-ben visszaengedték a normális életbe.

Elenának természetes pszichés képessége van, amit elmondása szerint a titkos űrprogramban űr / féregjárat portálok (nem időportálok) megnyitására használtak, amit gyógyszerek adásával váltottak ki nála.

Penny Bradley

Penny Bradley egyedülállónak számít az összes titkos űrprogramban résztvevő között a hosszú élettartamát illetően. Mindenféle balesetet és bántalmazást sikerült túlélnie a titkos űrprogramban, és fel tudta idézni 55 évét, amit a programban töltött. Penny-t először rendszeresen megerőszakolták 4 éves korában, kiéheztették a szeretetre, az ételre és megfulladt.

A visszaemlékezéseinek részletessége rendkívüli, mint például a marsi csatákról szóló részletes beszámolói az őshonos reptoid és rovar fajokkkal, a 4 méteres pókokkal, a Sötét Flottával, hogy a hajók számítógépeihez kötötték az emberi katonákat, a regeneráló tartályokra, a memória törlő technológiára, az időutazásra és a Mars valódi légkörére.

Mivel elmekontrollnak vetették alá, Penny 4 személyiséggel rendelkezik, amelyekről részleges emlékei vannak. Penny elmondta, hogy a titkos űrprogram időnként brutális volt. A halál nem volt lehetőség a menekülésre; mestereik rutinszerűen megölték az embereket, majd regenerációs tartályba kerültek, hogy újraéleszthessék őket.

Penny szerint a titkos űrprogramban a klónokat lélektelennek tekintik és rettenetesen kezelik őket. A fő termék, amelyet az ICC a földönkívüli csoportok számára értékesít (több ezer faj), az a kiborg, amelyet úgy terveztek, hogy emberi tudatossággal rendelkező robot szuperkatona rabszolgák legyenek. Ennek az az oka, hogy emberi tudatosságra van szükség a fegyverek, a hajók, a külső exoszkeletonok működtetéséhez, amelyeket a csatában viselnek. Az ICC szó szerint eladja az emberi lényeket a fejlett idegen technológiáért cserébe. (1)

(1) – http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/ssp

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel