Egyesek szerint nem természetes a mostani globális időjárás változás, hanem a HAARP kicsúszott az emberiség kezei közül

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az utóbbi években, hónapokban a Föld légkörében zajló káros folyamatok felgyorsultak. Egyre több a természeti katasztrófa, főleg az olyan kataklizmák, melyek alapvetően az ionoszféra változásához kapcsolhatók.

Mintha egyszerűen egyik pillanatról a másikra valami megváltozott volna.

A mainstream média a globális felmelegedést említi, mint kiváltó ok, ami igaz is, de csak részben.

A globális felmelegedés ugyanis egyes vélekedések szerint habár így is-úgyis lezajlott volna, mesterségesen lett felgyorsítva, méghozzá időjárás manipulációs kísérletekkel, melyek végül elszabadultak az irányítás alól.

Több kormányközeli ember fordult már a nyilvánosság elé az USA területén, akik azt állítják, hogy titkos, a Pentagon által is pénzelt projektekben vettek részt.

Ezek a projektek kifejezetten olyan kutatási területekre irányultak, melyek azt próbálták megvalósítani, hogyan lehet az időjárást rövid és hosszútávon befolyásolni.

Az emberiség ugyanis régóta próbálja szelídíteni az időt.

Ezzel ugyanis óriási hatalom birtokába kerülne, ezzel pedig a Pentagon és a hadsereg is tisztában volt, mikor elindították a HAARP antennarendszert, mely egy több száz antennából álló antenna erdő. Ezen az erdőn keresztül pedig olyan frekvenciákkal lehet bombázni a magas légkört, amelynek következtében változások indulnak meg.

Az ionoszféra változásai pedig a légkör alsó rétegeiben, az időjárás változása által csapódnak le.

Bár néhány éve a HAARP túlságosan elkezdte érdekelni a közvéleményt, megodlották a dolgot azzal, hogy hivatalosan bejelentették: leállítják a projektet, bezárják a központot.

Valójában azonban csak részleges lezárás, logisztikai trükközés volt az egész.

Az időjárás manipuláció az oka a napjainkban tapasztalható szélsőséges időjárásnak.

Valójában már mind irányított. nem véletlen pusztítanak brutális hőhullámok, tornádók, földcsuszamlások és hurrikánok világszerte.

A levegőbe juttatott chemtrail egy kémiai katalizátorként funkcionál az éghajlatmanipulációs gépezet számára.

Egyesek szerit az egész úgy működik, hogy a levegőbe szórt nehézfémekkel és egyéb anyagokkal dúsított chemtrail részecskék egy része visszahullik a felszínre, mérgezve ezzel az embereket, másik része a magas légkörbe száll fel és ott kering.

Ezeket a részecskéket aktivizálja a HAARP rendszer, és különféle módokon csűri-csavarja az időjárást, ahogyan a program irányítóinak tetszik.

A 2011-ben Japánt sújtó, és magát Fukusimát megrongáló földrengés egy időjárás manipulációs teszt volt, ami kicsúszott a kezeik közül.

Az elmúlt évek nagy hurrikánjai is hasonló esetek voltak, mint a tavalyi hurrikán sorozat, ami egyedülálló volt a történelemben.

Soha azelőtt nem történt még olyan, hogy egymás után több hurrikán is letarolja az USA egyes részeit.

Egyre többen vannak azon a véleményen, hogy a jelenleg zajló időjárási anomáliák teljesen természetellenesek, és még néhány évvel ezelőtt nyomuk sem volt, vagy jel sem utalt arra, hogy ezek mindennapossá válnának.

Mintha csak magasabbra csavarták volna a HAARP program működését…

A bizonyítékok pedig egyértelműek, hisz ott vannak az égen, körbevesznek minket, érezzük a bőrünkön, látjuk a károkat az otthonainkon.

Brutális, mindent szétverő jégviharok, emberéleteket követelő monszunok vagy épp tetőket feltépő szélviharok, majd az egész nyarat felperzselő heteken át tartó hőhullámok…

Ezek semmi esetre sem normálisak, és nem tartoznak a természetes időjárásba.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel