Egy tudós informátor azt állítja, hogy földönkívülieket és UFO-kat gyűjtöttek egy földalatti létesítményben

emery%2Bsmith%2Bidegen%2Bf%25C3%25B6ld%2
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Emery Smith, más néven a “Fekete Projekt Informátor” azt állítja, hogy egy az Egyesült Államokban található mély földalatti biológiai létesítményben dolgozott.

Smith állítása szerint ebben a létesítményben olyan földönkívüli technológiákkal folyik a munka, amelyeket az idegen lényektől és azok lezuhant vagy elfogott űrhajóikból szereztek, melyek a ma ismert világunkat teljesen megváltoztathatnák.

Egy videón számos hihetetlen kijelentést tesz, köztük arról, hogy a idegen repülő csészealjak többnyire “szervesek és a pilótához kapcsolódnak“, “életet és intelligenciát” lehet nekik adni és képesek “alakot változtatni“.

Smith azt állítja, hogy az amerikai légierőben szolgált, mielőtt tudós lett volna, aki nagyvállalatokkal dolgozott együtt amerikai katonai projekteken.

Továbbá azt is állítja, hogy több mint 3000 testrészt vizsgált meg, melyek idegen lényektől származtak. Smith az amerikai Új-Mexikó államban a Kirkland légibázis szupertitkos részlegében dolgozott.

A megjelent felvételen Smith rendkívül meglepő állításokat tesz.

Számos különböző járművet láttam ezekben a projektekben, valójában ezekkel a járművekkel és testekkel dolgoztam, mert kapcsolatban álltak egymással,” – állítja Smith.

Sok jármű szerves anyagból készült, ami azt jelenti, hogy csak az adott faj pilótája vezetheti azt a genetikai DNS-ének frekvenciája miatt, melyet kibocsát.

https://youtu.be/EXPPH9n-Dk4

Olyan ez, mintha egy kisállat vagy egy autó lenne, amely csak a tulajdonosára reagál. Az ilyen típusú járművek annyira lenyűgözőek, hogy általában az űrben készülnek a harmonikusok és frekvenciák segítségével.

Így valójában életet adhatnak egy járműnek, és mesterséges intelligenciával vagy tudatossággal, vagy pedig mindkettővel felruházhatják őket. És összeillik a jármű a pilótájával vagy az utasával.

Továbbra azt is állítja, hogy számos különböző lelőtt csészealjon dolgozott, amelyekről azt állítja, hogy folyamatosan “egy csodálatos, űrből származó energiát bocsátanak ki” még 30 évvel az elfogásuk után is.

Természetesen mindig a klasszikus gömbök, tojásalakok és lemezformák vannak,“- tette hozzá.

Vannak más, interdimenzionális járművek, amelyek képesek megváltoztatni az alakjukat. Így érkezhetnek fény formájában, és képesek manifesztálódni és megváltoztatni az atomi struktúrájukat, hogy szilárddá váljanak, így ezek a fajta járművek egy kicsit fejlettebbek, mint azok, amelyekről a popkultúrban és a tévében hallunk.
emery%2Bsmith%2Bidegen%2Bf%25C3%25B6ld%2
Egyes állításai úgy hangzanak, mintha egy sci-fi filmből lettek volna kivágva.

Smith azt állítja, hogy ezeket a technológiákat, “amelyek több ezer évvel járnak előttünk eltitkolják” a nyilvánosság előtt, és a nagyvállalatok azért “harcolnak“, hogy rátegyék a kezüket erre a tudományra.

Ezek a járművek interdimenzionálisan közlekednek, megváltoztathatják az alakjukat az összes utasukkal együtt, majd újra formát öltenek a különböző világokban és különböző dimenziókban és a világegyetem különböző részeiben azonnal.

Saját atmoszférájuk van, saját gravitációjuk, egy saját kis terük, melyet ebből a járműből vetítenek ki, amely teljesen zárva tartja őket. Ők már elsajátították a teleportálást, így a szervezetük képes ebben a  saját élettérben összezsugorodni.

És ezért tudnak több millió kilométeres sebességgel utazni és hirtelen jobb kanyart venni, mert nem érzik. Mert a saját dimenzionális holografikus világukban vannak, ahol ezeknek a tudományos algoritmusoknak a hatása alatt állnak.

Annak az oka, hogy nyilvánosságra hozta mindezt Smith állítása szerint az, hogy a földönkívüli technológia teljesen megváltoztathatja az emberi életet, ingyenes energiát és úttörő orvosi gyógymódot kínálva.

Új Világtudat 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel