Egy titkosított CIA dokumentumból kiderül, ki volt valójában Jézus és mi fog bekövetkezni a végső időkben

Egy könyv, amely a CIA titkosított dokumentumai közül került napvilágra feltárja Jézus Krisztus valódi identitását, az utolsó napokat és az UFO-kkal kapcsolatos részleteket. A titkosítás alól feloldott archív CIA fájl az 1966-ból származó “Ádám és Éva története” című furcsa könyvet tartalmazza. – ismerteti az Új Világtudat

A könyv, melynek szerzője Chan Thomas, egy sor megdöbbentő állítást tartalmaz a világ történelméről és egy bekövetkező kataklizmáról, amely a Biblia özönvíz történetéhez kapcsolódik. Thomas úgy tűnik, hogy egy UFO kutató volt, aki egy projekten dolgozott az Egyesült Államok Légierejének.

A szöveg CIA általi titkosításának oka ismeretlen, ami újabb összeesküvés-elméleteknek nyújt táptalajt. (1)

A könyv első oldalán a kézzel írt “Art L.-nek … -tól” szöveg, melyből a név második felét kitakarta a CIA arra utal, az írást olyasvalakitől foglalták le, aki ajándékba kapta.

Thomas egy sor állítást fogalmaz meg a könyvben a világról, amely “ciklikus póluseltolódásoknak” van kitéve.

Azt állítja, hogy a civilizációt minden 7000-ik évben egy katasztrofális esemény pusztítja el, amelyet a történelem folyamán számos alkalommal előre jeleztek, többek között Jézus.

Azt állítja, hogy Jézus nem az a prófétai alak, akit a Bibliából jelenleg ismerünk, hanem egy tudós volt, akit Indiában képeztek ki. Továbbá azt írja, hogy Jézus előre megjósolt egy elkövetkező katasztrófát, és megpróbálta felkészíteni az embereket a végső időkre, egy özönvízzel érkező utolsó kataklizmára.

Thomas azt állítja, hogy lefordította Jézus halálos szavait, melyeket a kereszten mondott azt állítva, hogy valójában azon a nyelven beszél, amit Indiában tanult, amikor azt mondta: “Elájulok, elájulok, a sötétség legyőz engem“.

Húsvét vasárnapjáról pedig azt állítja, hogy amikor Jézus kijelentette, hogy felment a mennybe, akkor valójában egy “űrjármű” vette fel.

A könyv címe – az Ádám és Éva története – Thomas azon értékeléséből származik, hogy a Teremtés történet valójában egy példázat egy korábbi civilizáció összeomlásáról, a Noé féle özönvíz előtti kihalási esemény során.

Azt állítja, hogy a Tejútban vannak “null zónák,” melyeken a Naprendszerünk minden néhány ezer évben áthalad, ami katasztrofális változásokat okoz a Földön, mint például a pólusok eltolódása.

A Thomas könyvében szereplő állításokat egyáltalán nem támasztja alá a történelem vagy a tudomány modern verziója.

Annak ellenére, hogy ilyen szörnyű állításokat írt le, az, hogy a CIA titkosította a furcsa könyvet, még bizarrabbá válik, amikor megvizsgáljuk magát Thomast.

Úgy vélik, hogy Thomas a McDonnell Douglas repülőgépgyártó csapatának tagja volt, akit Dr. Robert Wood alkalmazott, aki azóta elismert szakértővé vált az UFO-kkal kapcsolatban a MUFON-nál.

Wood 2007-ben említette meg Thomas nevét egy megjelent cikkben, mint az egyik férfit, akit az UFO-k kutatására alkalmazott. A szerzőt “kivételes, innovatív” emberként írta le, aki “azt állította, hogy földönkívüliekkel áll kapcsolatban“.

Dr. Wood azonban bevallotta, hogy majdnem “kirúgta” Thomast a különc viselkedése miatt, akiről azt írta, hogy “teljesen kilógott a sorból“.

Thomas páratlan könyvének kiadásai 1963-ban és 1965-ben jelentek meg, melyekből egy példány 1966-ban került a CIA nyilvántartásába.

A homályos könyvet 1993-ban újra kiadták, de azóta nem jelent meg, a teljes verzió azonban megtalálható az interneten.

Thomas az írását azzal az ajánlással kezdi, hogy magas rangú amerikai vezetők nélkül “ez a könyv nem jöhetett volna létre“.

Megemlíti a hidegháború idejéből Curtis LeMay amerikai légierő tábornokot az 1960-as évekből, akitől a “bombázzuk vissza őket a kőkorszakba” híres idézet származik. A szerző megemlíti Harold Grant amerikai légierő tábornokot is, aki a kommunikációért volt felelős, valamint Rufus Taylor admirálist, egy hírszerző tisztet, aki tovább dolgozott a CIA-nak.

Nem világos, hogy miért szentelte Thomas a könyvét ezeknek a vezető katonai személyeknek, és fogalmazott meg egy üzenetet az “akkori közös vezérkar” számára, és gondolt úgy rájuk, mint akiknek “inspiráló volt a bátorítása“.

(1) – https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/
(2) – https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/

Forrás: Új Világtudat