Egy titkos akta bizonyítja: Hitler egészen 1984-ig életben volt?

hitler-el-5fa14c1bb3.jpg
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyes iratok arra utalnak, hogy erről Amerika kormánya tudott, mégsem tett semmit az egykori náci vezető kézre kerítése ügyében. Az egész világ ma úgy tudja, hogy közel 70 éve, 1945 április 30-án Hitler egy földalatti bunkerben lett öngyilkos Berlinben.

Megebédelt, búcsút vett a bunkerben kitartó katonai és politikai vezetőktől, és délután fél 3 körül Eva Braunnal együtt visszavonult a szobájába. Egy órával később lövés hallatszott a lakosztály felől: Eva Braun ciánkapszulával, a Führer pisztolyával vetett véget életének.

A szovjet kémelhárítók összesen 10 emberi holttestet találtak, és mivel a náci vezér teste elhamvadt, azonnal megindultak a találgatások, hogy túlélte a háború, és esetleg Dél-Amerikában, az Antarktiszon vagy éppen a Holdon kezdett új életet.

Ezek azonban túl abszurd feltételezésnek hatottak. Egészen addig így volt ez, amíg elő nem kerültek olyan régebbi FBI akták, melyek megemlítik Hitler, és azt, hogy valójában a háború után Argentínába menekült.

hitler-el-5fa14c1bb3.jpg
Egy 1980-as években készített felvétel is bizonyítja: Hitler életben volt Argentínában

A Berlini bunkerének ugyanis voltak titkos összeköttetései a metróhálózattal. Különféle folyosókon át kijuthatott, és a források szerint ki is jutott, ahonnan egy reptéren át először egy tengeralattjárón bujkált, míg az ki nem kötött Dél-Amerika partjainál.

Argentínában pedig teljes és hosszú életet élt, ugyanis egyes FBI akták említése szerint 1984-ben halhatott meg az a férfi, akit végül sokan Hitlerként azonosítottak.

Hitler ugyanis nevet változtatott, újra nősült, és hogy minél jobban elrejtőzőn, és senki se figyeljen fel rá, ráadásul egy fekete nőt vett el.

fbi-hitler-aktak-aeba0a9a77.jpg

A jelentések szerint egy hatalmas kúriában élt az Andok vonulatainak lábánál. Sokáig egy orvos járt hozzá, akinek a visszaemlékezései nagyon is megfelelnek a Hitlerről ma létező jellemzésekre, leírásokra.

Az illető németül beszélt, de nem viselte a jellegzetes bajszot – feltehetően leborotválta a minél kevesebb kockázat miatt – és annyit tudott meg az orvos, hogy több német korábban vezető alak élt a kúriában, akik háborús bűneik miatt menekültek el, és rejtőztek el Argentínában.

Nyoma van annak az akták között, hogy egymás után két hatalmas, német felségjelzéssel ellátott tengeralattjáró is kikötött Argentína partjainál. A fedélzeten pedig fontosnak látszó német tisztek és vezetők voltak, akik partra szálltak, majd megpróbáltak beilleszkedni a helyiek közé.

hitler-eletben-van-ujsagcikk-1-6690b6ffe

Állítólag Hitler kúriáját helyi, már jóval a háború előtt iderepült németek finanszírozták.

Pontosan miben is halt meg? A jelentések szerint végül 1984-ben halt meg öregségben, természetes úton, és nem 1945-ben.

Az Amerikai hatóságok tudtak a dologról, de nem tettek semmit. Miért is tettek volna, hiszen számos jel utal arra, hogy a világháború idején, és azt megelőzően gyakorlatilag amerikai pénzeken “nőtt ki” a földből a náci rezsim, vagyis bizonyos értelemben Amerika nagyban hozzájárult az európai zsidó holokauszthoz.

Nem ez lenne az első hasonló lépés Amerika történelmében. Ne feledjük, hogy néhány éve egyértelműen kiderültek az összefüggések, az ISIS létrejötte, és Amerika belső törekvései között.

Amerika ugyanis mindig is egy gyenge Európában volt érdekelt. És ezért a végsőkig képesek voltak elmenni a múltban, és képesek lesznek elmenni a jövőben is.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel