Egy szakszervezeti tag leplezi le a szakszervezet hazugságait a túlóra törvény kapcsán

Kedves Székely Tamás!

Egy vegyipari szakszervezetben vagyok fenntartó tag, fontosnak éreztem hogy akkor is tag maradjak, ha már nem az iparban dolgozom.

Ön azt állítja, hazudik a Fidesz. Nos, Mérlegre tettem az Ön véleményét, és az alábbiakat találtam.

A túlóráimat, amiből igen-igen sok van projekt munkáim miatt HAVONTA fizetik ki MIKÖZBEN munkaidőkeretben dolgozom. Ha tehát EGYETLEN ember esetében nem áll meg az Ön állítása, Ön hazudott.

Igen, ÖN és a szakszervezet hazudik.

A túlórákat MINDEN ESETBEN az adott hónap végén fizetik ki. A túlórakeret semmi mást nem mond, mint azt, ÉN mennyit vállalhatok TÖRVÉNYESEN.

Semmilyen túlórára nem lehet engem, se munkatársaimat kötelezni, ahhoz MINDEN ESETBEN a beleegyezésünk kell.
Ha tehát EGYETLEN ember esetében nem áll meg az Ön állítása, Ön hazudott.

Igen, ÖN és a szakszervezet hazudik.

Az Európai Unióban VALÓBAN 416 óra a túlóra keret, ez AKKOR IS IGAZ, ha Ön szerint cinikus.

Annyira igaz, hogy amikor Csehországban dolgoztam másfél évet, az ELSŐ dolog amire fölhívták a figyelmemet, hogy bizony NÁLUK (!) 416 óra a túlóra KERET. Ez 2013-ban volt és NEM nekem találták ki.

Ön tehát a Fidesz eme állításában semmiképp nem találhat csakis igazságot.

A szakszervezetek JOGAI változatlanok maradnak, az hogy Ön és még néhány delphoi “jós” mit VALÓSZÍNŰSÍT az őszintén szólva IGAZOLJA azt a véleményt, hogy TÉNYEK helyett “jóslatokkal” és álinformációkkal RIOGATJÁK az embereket. A jóslatok nem igazságok, az álhírek meg egyértelműen hazugságok.

Ha Önöknek TUDOMÁSUK van arról, hogy embereket megfélelmlítenek, irány rendőrség és lehet tüntetni. De hazugságot terjeszteni a magunk fényezésére és “majd ezt FOGJÁK” meg “majd azt FOGJÁK” rémhíreket TÉNYKÉNT közölni, HAZUGSÁG.

Igen, ÖN és a szakszervezet hazudik.

A munkahét továbbra is ötnapos. Ha én HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG napi 10 órát dolgozok, ami rendkívül sűrűn fordul elő, úgy én ÖT NAPOT dolgozok. Ez egy ilyen óvodás számolási mód, hogy ha valaki szombat, vasárnap nem dolgozik, akkor az ő munkahete ÖT NAP.

Akkor is ha naponta csak 4 órát dolgozik, akkor is ha tizenötöt.

Azt megnézném, hogy Önök oda mernének állni a részmunkaidősök elé és azzal pocskondiáznák őket, hogy “bezzeg a ti munkahetetek csak háromnapos”.

Összességében kénytelen vagyok rögzíteni azt a TÉNYT, hogy a Fidesznek IGAZA van és ÖN és a szakszervezet hazudik.

Ötből pontosan öt pontban.