Egy neves biokémia professzor arra figyelmeztet, hogy az 5G a világtörténelem leghülyébb ötlete

Related image
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az ötödik generációs vezeték nélküli technológia (5G) nemzetközi elterjedése annak ellenére zajlik folyamatosan, hogy a tudósok és az egészségügyi szakemberek egyre hangosabb ellenállást tanúsítanak, akik kétségbeesetten próbálnak figyelmeztetni bennünket az 5G jól dokumentált veszélyeire – számol be róla az Új Világtudat

Az 5G bevezetésében résztvevő kormányok és iparágak egyáltalán nem aggódnak a közbiztonság miatt, mert a technológia kivételesen nyereségesnek ígérkezik, miközben mindenkit belekényszerít a kialakuló technokráciába.

Az egyet nem értés hangján szólalt meg Dr. Martin L. Pall, a Washingtoni Állami Egyetem biokémia és orvosi alapismeretek professzora. Egy tanulmányban és prezentációban közelebbről megvizsgálta az 5G technológiát, és komoly figyelmeztetést tett közzé mindannyiunk számára.

Több tízmillió 5G antenna kihelyezése egyetlen biológiai biztonsági teszt nélkül a leghülyébb ötlet, ami valakinek is az eszébe jutott a világ történetében,” – mondta a professzor.

A jelentés 4 magyarázatot ad arra, hogy miért jelentősen veszélyesebb az 5G, mint a vezeték nélküli technológia korábbi generációi. (1)

Az 5G várhatóan négy különböző ok miatt lehet különösen veszélyes:

✔ A tervezett antennák rendkívül nagy száma miatt
✔ A rendkívül nagy energiateljesítmények miatt, amelyeket a áthatolás érdekében használnak
✔ A rendkívül magas pulzációs szintek miatt
✔ Az 5G frekvenciával való nyilvánvalóan magas szintű kölcsönhatás feltehetően magában foglalja a feszültségre érzékeny csoportokat is

Related image

Először a 2G, 3G, 4G technológiák jelenlegi biztonsági irányelveiről beszél, helyesen rámutatva arra, hogy a kormányok által jóváhagyott iránymutatások figyelmen kívül hagyják azokat az esetleges mellékhatásokat, amelyek az említett irányelvek alá eső adagok vagy expozíciók során fordulnak elő. Más szóval, ahogy Pall rámutat, a biztonság szempontjából értelmetlenek.

Továbbá felsorolja azokat a területeket, ahol ez a technológia hátrányosan érinti az emberi egészséget, és a kiterjedt tudományos dokumentációra hivatkozik:

✔ Csökkent termékenység
✔ Neurológiai / neuropszichiátriai hatások
✔ Sejtes DNS károsodás
✔ Apoptózis – programozott sejthalál
✔ Oxidatív stressz és szabad gyökök károsodása
✔ Endokrin (hormonális) hatások
✔ Túlzott sejten belüli kalcium
✔ Rák

Pall következtetésében nem finomkodik a szavakkal, amikor leírja az 5G-t mondván, hogy “az 5G kiépítése totális őrültség.” Az alábbi előadás rendkívül értékes bárki számára, aki jobban meg akarja érteni, hogy miről is van szó, és azt is, hogyan kell harcolni ellene.

Dr. Pall csak egyike azon sok szakembernek, akik ugyanerre figyelmeztetnek, de a technológia bevezetése késlekedés nélkül halad előre. Dr. Martin Blank a Columbia Egyetem Fiziológiai és Sejtes Biofozikai Tanszékének kutatója a következőképpen összegzi értékelését:

Létrehoztunk valamit, ami ártalmas ránk nézve, és kikerül az ellenőrzésünk alól. Edison villanykörtéje előtt nagyon kevés elektromágneses sugárzás volt a környezetünkben. A mai szintek sokszorta magasabbak, mint a természetes háttérszintek, és gyorsan növekszik a sugárzást kibocsátó új eszközök miatt. Kertelés nélkül ki kell mondani, hogy károsítják az élő sejteket a testünkben, és sokakat idő előtt megölnek.

Dr. Sharon Goldberg belgyógyász orvos és professzor a következőket jelentette ki az 5G-vel kapcsolatban, miközben az Egyesült Államok Szenátusa előtt beszélt.

A vezeték nélküli sugárzásnak biológiai hatásai vannak. Pont. Ez már nem vita tárgya, ha valaki utánanéz az orvosi és a tudományos irodalomban. Ezek a hatások minden életformában megmutatkoznak; növények, állatok, rovarok, mikrobák. Emberben már régóta bizonyított, hogy rákkeltő hatása van, ez nem kérdés. Jelenleg bizonyíték van a DNS károsodására, a cardiomyopathiára (szívizom károsodás), amely a pangásos szívelégtelenség előzménye, a neuropszichiátriai hatásokra … Az 5G egy olyan vizsgálaton át nem esett alkalmazása egy technológiának, amelyről tudjuk, hogy káros; tudjuk ezt a tudományból. Az akadémikusoknál ez az úgynevezett emberi alany kutatás,” – mondta Goldberg.

Végül, az ENSZ bécsi irodájának munkatársa, Claire Edwards komoly figyelmeztetést fogalmazott meg az Egyesült Nemzetek magas szintű tagjai számára, melyben az 5G-t az “emberiség ellen vívott háborúnak” nevezte. (2)

(1) – https://www.emfacts.com/2018/08/martin-palls
(2) – https://www.wakingtimes.com/2019/02/20/bio

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel