Egy neurológus talált bizonyítékot arra, hogy a hit tényleg képes gyógyítani: Constantin Dulcan megfigyelése forradalmi

egy neurologus talalt bizonyitekot arra hogy a hit tenyleg kepes gyogyitani constantin dulcan megfigyelese forradalmi
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Dr. Constantin Dulcan neurológus szerint azoknak az embereknek, akik hisznek Istenben, sokkal erősebb az immunrendszerük. Ezt egyre több független megfigyelés is alátámasztani látszik. létezik egy mérhetetlen erő, mely képes fizikailag kihatni a testre és a betegségekre?

A hit igazán nagy hatalommal, és erővel rendelkezik. Általa teremtheted meg azt az életet, amire vágysz, a hétköznapi valóságot, amiről mindig is álmodtál.

Ne feledd: ha valamiben hiszel, akkor az már a tied! A hit azonban nem csak a világod alakításában játszik nagy szerepet, hanem az egészséged megőrzésében is.

Dr. Constantin Dulcan neurológus szerint azoknak az embereknek, akik hisznek Istenben, sokkal erősebb az immunrendszerük, ezáltal messzire elkerülik őket a betegségek.

A hit segítségedre lehet egy már kialakult betegség esetén, azaz a gyógyulásban is.

Ha hiszed, és látod a “lelki szemeid előtt”, hogy meg fogsz gyógyulni, és ettől az elképzelésedtől senki nem tud eltántorítani, akkor ez egészen biztosan így is lesz.

Mivel már a Bibliában is számtalan példázat olvasható a hittel és a gyógyulással kapcsolatosan. Minden olyan beteg, akik hittel fordult az Úrhoz feloldozást kapott a bűnei alól, és meggyógyult.

“A te hited meggyógyított téged” – mondta Jézus.

Dr. Dulcan szerint az ima igen nagy erővel rendelkezik, betegség esetén csodálatos hatása lehet.

Az ima nem csak a lelkiállapotot, de a fizikai valóságot is megváltoztatja, éppen ezért könnyen előidézheti a gyógyulást.

Egy kómából felébredő ember arról számolt be, hogy betegsége ideje alatt mindvégig érezte a pozitív energiákat az ágya körül, amit az imádkozó rokonok, és ismerősök küldtek felé.

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni:

A gyógyulás után mindig hálát kell adni, ezt sajnos nagyon kevesen teszik meg – figyelmeztet a szakember.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel