Egy narkós amerikai punk lett Joszif Sztálin unokájából

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Chrese Evansról eddig csak a környezetében élők tudták, hogy kik a felmenői. Egy ideje azonban – a közösségi médiában megjelentetett képei miatt – róla beszél az amerikai bulvársajtó.

Anjya, Szvetlana Allilujeva 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót. Chrese Evans ugyanis Sztálin unokája. Édesanyja az öt évvel ezelőtt elhunyt Szvetlana Allilujeva, Sztálin leánya volt. A 44 éves, platinaszőkére festett hajú és a hajában színes mintákat viselő Evans meghökkentő képeket “tett fel” magáról az egyik közösségi internetes oldalra: a karján tetoválások garmadájával, ajkában piercinggel, nyakában és csuklóján csörgő láncokkal fényképezett nő játékpisztollyal és játéktöltényekkel teli övtáskával pózol, a The New York Post szerint “igazi amerikai punk”. A lap a képek megjelenése apropóján kereste meg az Oregonban élő Chrese Evanst.

Evans az oregoni Portlandben él, buddhista és régiségboltja van. Szvetlana Allilujevának, Sztálin egyetlen lányának harmadik és egyben legfiatalabb gyermeke. Allilujeva 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót, majd az Egyesült Államokban telepedett le, ott ismerkedett meg negyedik férjével, William Wesley Peters építészmérnökkel.

A házasság rövid életű volt, mindössze három évig tartott, de utána Szvetlana Allilujeva a Lana Peters nevet vette fel. Chrese – akit eredetileg Olgára kereszteltek, de felnőttként megváltoztatta a nevét – egyetlen közös gyermekük.

“Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt. De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről”

– idézi a The New York Post Chrese Evanst. A nő saját állítása szerint nem politizál, és Oroszországhoz is immár csak az köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscs-levesét.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel