Egy meglepő állítás szerint egy föld alatti piramis található Alaszkában, amit az amerikai kormány eltitkol

alaszka%2Bf%25C3%25B6ld%2Balatti%2Bpiram

Az Egyesült Államok kormánya egy hatalmas mennyiségű energiát kibocsátó föld alatti piramist tart titokban egy dokumentumfilm szerint. 1992. májusában egy 1 megatonnás kínai nukleáris föld alatti robbanás lökéshullámot küldött végig az egész világon. A robbanást az amerikai kormány szeizmométerei is érzékelték, és megállapításaik során váratlan geológiai anomáliákat tártak fel az alaszkai Anchorage északi részén.

Linda Moulton Howe oknyomozó újságírót kérték fel, hogy vizsgálja meg a kémelhárítás tisztje, Douglas Mutchler által rögzített adatokat. Lindával egy korábbi haditengerészeti munkatárs vette fel a kapcsolatot, aki megdöbbentő állítást tett.

A férfi, aki névtelen akart maradni azt állította, hogy az apja mérnök volt, és első kézből voltak ismeretei egy föld alatti titkos piramisról.

Az apja haditengerészeti karriert futott be, és aztán arra kérték, hogy folytassa a munkát Alaszkában egy nagyon különleges projekten, amely valamilyen föld alatti dologgal foglalkozott, ami sok energiát termelt,” – mondta Linda.

Az oknyomozó újságíró hozzátette, hogy “bányászati tárna felvonók” voltak a régióban. “A felvonók segítségével egy hatalmas piramis alapjához jutottak le,” állította. “A munkája az volt, hogy megpróbálja megérteni, hogy hogyan adta le a hatalmasra becsült mennyiségű energiát.

De soha nem beszélhetett róla, mert ez egy kormányzati titok volt.” A dokumentumfilmben David Wilcock is megszólalt, aki azt állítja, hogy egy “eltussolás” van folyamatban. “Nem kétséges, hogy egy eltussolás folyik, és valamit találtak Alaszkában,” – mondja Wilcock.

Úgy gondolom, hogy annak az oka, amiért eltussolják, hogy teljesen át kellene írnunk az ember eredetéről szóló tudományt.

alaszka%2Bf%25C3%25B6ld%2Balatti%2Bpiram

Létezik egy koncepció, mely szerint egy ponton volt egy globális iparosodott civilizáció, amely olyan technológiai fejlettséget ért el, amely valójában jobb, mint a miénk, mert ma sem tudnánk könnyen ilyen piramisokat építeni.

A világon a piramisok a múltban heves összeesküvés-elméletek tárgyát képezték. A gízai piramisok eredetének kérdése gyakran zavarba ejti a szakértőket, mivel a bonyolult struktúrák létrehozásához szükséges technika fejlettebbnek tűnik, mint ami az ókori egyiptomiak rendelkezésére állt.

Az Antarktiszon talált feltételezett “piramisok” pedig a múltban ott élő ősi civilizációk bizonyítékai lehetnek. (1)