Egy háttérhatalom által pénzelt atomháború küszöbén a világ: “Ébred már az Oroszlán…”

egy hatterhatalom altal penzelt atomhaboru küszöben a vilag “ebred mar az oroszlan…”

Még néhány lépésnyire van a nukleáris holokauszt. Az emberi populáció csökkentése, és egy új világhatalmi erő pozícióba juttatása a végcél! Már zajlik a káoszteremtés a világban!

EMBEREK, ÉBREDJETEK!

Már zajlik a végső felszámolás, a világok eltaposása, a társadalom a háttérhatalmi szervek által való maga alá gyűrése. A világ számos országában úgy nyirbálták meg az emberi jogokat, hogy arra nincs szó…

Nem csak itthon rossz a helyzet, egész Európában,d e még a híres-neves Amerikában, a demokrácia állítólagos hazájában. Valójában azonban az USA-ban soha nem működött demokrácia.

Inkább egy hazugságokból pénzzel és gazdasági fölénnyel, trükközéssel “összeragasztott” ál-demokrácia, vagy annak egy homályos illúziója. Elhitették a világgal, hogy az USA szerepe nélkül a bolygó nem biztonságos.

Káoszt teremtettek a Közel-Keleten, és szándékosan hagyták, hogy a káosz mint valami fekély, eluralkodjon az egész bolygón, eljutva Európáig.

Masszív emberáradat, rengeteg általuk hozott járvány, eltérő kultúra, agresszió és vallási, ideológiai szakadék. Ezek már külön-külön önmagukban is bedönthetnek egy egész kontinenst.

A háttérhatalom tudja ezt, és szándékosan manipulálja a világot. A gazdaságot is destabilizálták, mindent elkövettek az elmúlt 5-10 évben azért, hogy csupán néhány lépésnyire legyünk egy totális háborútól.

Hogy miért?

Nos, mindenre megvannak a válaszok. Az ok-okozati összefüggés…

A háborúk és a káosz generálása a társadalmak és a nép egyik legjobb manipulációs eszköze. Az embereket olyan problémákkal kell szembe állítani, amit nem tudnak megoldani, amin túlnő rajtuk. A világot nem biztonságos helynek kell feltüntetni, beállítani, hanem egy borzalmas és kegyetlen helynek, amitől a mindenkori hatalom “megvéd”.

A védelemért cserébe azonban azt kérik, hogy adjuk fel a szabadságunkat. és ezt minden gondolkodás nélkül lényegében már meg is tette a világ…

A terrorizmus elleni harc jegyében az emberek feladták a magánéletükhöz fűződő jogokat. A tömeges megfigyelés ma már a nappalinkban és a hálószobában is zajlik. “Természetesen” a biztonságunk jegyében.

Európában pedig a migrációs nyomás volt az a bizonyos aduász, mely rákényszerítheti a kontinenst egy olyan útra, ami szintén egy totális kontroll felé tart.

“Ébred már az Oroszlán…”

Közeleg a nap, amikor az utolsó katalizátort is ráeresztik a világra, ami majd egy nagy háború eszkalál.

Ez lesz az a nukleáris holokauszt, melynek segítségével a Földi népesség jelentős részét egyszerűen eltörlik a felszínről, a megmaradtakat pedig meggyőzik róla, hogy kell a rend.

Kell egy Új Világrend.

Ne legyünk naivak. Szerintetek véletlen lenne, hogy annyi gazdasági válság volt az elmúlt időkben? Hogy a gazdaság ma ilyen mértékben van destabilizálva?

SEMMI sincs véletlen!

2019-ben már láthatók lesznek egy gigaválságnak a jelei. Ez lesz a kezdet sokak szerint. Az emberek ekkor kezdik majd felfogni, hogy nagy a baj, és hogy a 2008-as csapásnál sokkal nagyobb csapással lesz dolguk.

Ekkora fog eszkalálódni egy oylan atomháború, mely a világ szuperhatalmait is bevonja a csatába.

Azt nem tudni, ki fog először lőni. Ki lesz, aki a legelső atomtöltetet elindítja.

Nem lepődnénk meg azon, ha az oroszok, de azon végképp nem, ha ezt a globális háborút is Amerika provokálná ki azzal, hogy akár hamis zászlós hadművelet keretében merényleteket követ el Putyin birodalma, vagy Európa ellen.

Hisz láttunk már hasonló dolgokat a múltban…

Originally posted 2018-11-07 11:17:12. Republished by Blog Post Promoter