Döbbenet. A mesterséges intelligencia közölte, a harmadik világháború már elkezdődött


harmadik-globalis-haboru-1-585x359.jpg

Politikai, gazdasági és egyéb tényezőket is figyelembe vettek. Az eredményt senki sem akarta elhinni… ez mégis, hogy lehet?!

Arról van szó, hogy egy igen átfogó, szinte mindenre kiterjedő kutatást készítettek. Olyan eredmény jött ki, amire nem számolt senki.

A szimulációt egy szuperszámítógépen hajtották végre, ami az adatok között a lehető legtöbb létező dolgot figyelembe vetet, mint egyes országok közötti politikai feszültségek, gazdasági teljesítmény, kereskedelmi kapcsolatok, vagy a természet aktuális állapota, a környezetszennyezés, vagy a politika.

Igen ám, de amikor az eredményt tanulmányozták, senki sem tudott rá magyarázatot adni.

A számítások ugyanis azt mutatták, hogy a harmadik nagy háború már elkezdődött.

Csak egy kis idő elteltével sikerült pontosabb magyarázatot adni az eseményekre, és arra, hogyan jöhetett ez ki. A szakértők szerint a szimulációt végző gép nem ismeri a háború fogalmát, ezért az eredmény messze túlhaladta a legokosabb elme általi számítást is.

A harmadik világháború ugyanis nem csak fegyveres konfliktusokban nyilvánulhat meg.

Sőt, az eredmény megmutatta, hogy a mai globalizált világban a háború már évek óta zajlik, különböző szinteken, például gazdasági szinten, vagy a pénzügyi szektorok szintjén.

Hatalmas a politikai rivalizálás is, és az országok egymás elleni szankciói is egyfajta gazdasági háborút jelentenek, és mivel világméretű dologról van szó, ezért felfogható ez is egy világháborúnak.

Jó, jó, de mikor törhet ki tényleges háború, fegyverekkel? És mennyi ember fog meghalni?

Hiszen a nagy kérdés továbbra is az, hogy a klasszikus értelemben véve mikor és ki fogja meghúzni a ravaszt?

A szimulációs modell szerint a veszedelem a Közel-Keletről érkezik majd, ugyanis évtizedek óta ez a leginstabilabb régió, és az ott található országok destabilizálásában komoly szerepe van az olyan szuperhatalmaknak, mint az USA.

Hogy mi lesz a végkimenetele, azt pedig nehéz megjósolni.

Minden bizonnyal Oroszország fog talpon maradni, valamint Amerika, Kína, de minden szuperhatalom jelentős veszteségeket fog szenvedni.

Korábban maga Putyin mondta azt, hogy a harmadik világháború kitörése esetén – ha az az USA és köztük törne ki – szinte senki sem maradna életben.

Ma már olyan szuperfegyverek állnak rendelkezésére a világ hadseregeinek, melyek tényleg képesek lennének rövid idő alatt komplett országokat a földdel egyenlővé tenni.

Ez pedig egyértelműen jelzi a világ számára, hogy egy újabb háború olyan kockázatokkal járna, hogy a Földet is véglegesen élhetetlenné tehetné…


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. “egy újabb háború olyan kockázatokkal járna, hogy a Földet is véglegesen élhetetlenné tehetné…”
    Sajnos így gondolkodnak a politikusok.Feláldoznák a föld teljes lakosságát ha nem győzhetnek.Mindenesetre akiknek az életéről döntenek ezekkel a háborúkkal a fejük felett ,azokat soha senki nem fogja megkérdezni.Nekünk kuss, és ha “ők”úgy döntenek,hogy megnyomják a gombot akkor elbújnak előbb a szuper bunkereikben(vagy egy luxus borospincében 10 méterrel a föld alatt,hisz már szőlő sem kell a borászatok mellé,ez senkinek nem gyanús?)minket meg hagynak elpusztulni.Igen,ilyen az ember, a teremtés koronája,az élővilág csúcsteremtménye és annak is a krémje,a mi “szeretett” vezetőink…

    1. Hát igen.. A “szabad akarat” kiegészülve a hatalmi pozíciókkal.. [email protected]ák a bunkereiket, ha az csak egy meteoritban létezik majd, ami a drága Földünkből, Anyaföldünkből marad! [email protected] lehet majd a világűrben magányosan repkedni…

  2. A PC azt hoz ki amit beletápláltak..csak nem merik nyiltan megmondani a tervüket ráfogják a mesterséges intelligenciára amit ök alkottak meg..lóxart ennyirre hülyének néznek minket???

  3. Persze, hogy elkezdődött. Ami a 2. vh.-nál 1939. 09. 01.. Az a 3.-nál 2001. 09. 11.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük