Egy friss felmérés szerint 120 millió bevándorló szállná meg Amerikát


2019. február 12. 13:28

WASHINGTON, 13:28

A Gallup kutatása szerint mintegy 120 millió bevándorló Amerika felé venné az irányt, és ott telepedne le, ha lehetősége lenne rá.

A kutatást végző intézet 2015 és 2017 között közel félmillió embert kérdezett meg, 152 ország adatait vizsgálta és vetette össze.

A felmérés szerint az Amerikai Egyesült Államok lakosainak a száma közel 46 százalékkal – vagyis 120 millió emberrel – emelkedne, ha a bevándorlók szabad utat kapnának az Egyesült Államokba.

Tehát két amerikaira egy bevándorló jutna a kutatás szerint.

A Gallup az igen magas migrációs index mellett azt is megállapította, hogy az Amerikába szándékozó 15-29 éves fiatal bevándorlók száma közel kétszerese a hasonló korú fiatalok számának az Egyesült Államokban – írja a Breitbart.

Az intézet két célzott kérdéssel fordult a megkérdezettek felé. “Ha lehetőséged lenne rá, véglegesen átköltöznél egy másik országba, vagy továbbra is a jelenlegi országodban élnél?”, “Ha az elvándorlás mellett döntenél, melyik országot választanád?”. A Gallup a felmérését egy, az egész világra kiterjedő közvélemény-kutatásnak nyilvánította.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük