Egy európai műhold kémkedik Európa lakossága után

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hivatalosan a városok növekedésének megfigyelése a cél, azonban sokan titkos missziót sejtenek mögötte.

Egy elképesztően erős, és részletes felbontású felvételeket készíteni képes kamerával felszerelt műholdat indítottak el nemrégen

A kilőtt eszköz hivatalosan azért fog dolgozni, hogy figyelemmel kövesse az európai nagyvárosok fejlődését, és az infrastruktúra, valamint a lakosság terjedését.

Azonban már fellövése után néhány órával több különféle titkosnak mondott információ “szivárgott ki” arról, hogy a hivatalos küldetés valójában csak egy fedő sztori, és a műhold sokkal érdekesebb dolgok miatt lett fellőve.

sentinel-2b-kemmuhold-1-a98f5f1c30.jpg

A Sentinel 2B egy Vega rakéta segítségével jutott fel az űrbe, majd kezdte meg titkos küldetését. 110 millió eurós projektről beszélünk, ami indokolatlanul drága a szakemberek szerint, még a műholdon található műszerekhez képest is.

Amellett, hogy a hivatalos sztori szerint a városokat figyelni fogja, az erdőségek, és vadvilágok terjedését, pontosabban fogyását is dokumentálni fogja.

A valódi cél azonban nem más, mint Európa népének teljes megfigyelése.

sentinel-2b-kemmuhold-2-a52cd9d78f.jpg

A műszer azért volt ugyanis ennyire drága – a hivatalos összeg ráadásul csak a töredéke a valódi költségvetésnek – mert számtalan különféle globális megfigyelést lehetővé tévő műszer található meg rajta.

Napjainkban már olyan űrtechnológiák állnak rendelkezésre, melyekkel valós időben egy egész ország adatforgalmát le lehet hallgatni, és embereket lehet megfigyelni a magasból, szintén gyakorlatilag valós időben.

A Sentinel 2B lesz az európai háttérhatalmak füle és szeme. Mindenről tudni fognak, ami a rendszerrel szembe megy, ugyanis ez az első sakkbábu az Új világrend születőben lévő rendszerében.

globalis-muholdas-megfigyeles-1-10d26439

30 év múlva több tucat ilyen, a fejünk felett keringő műhold fogja biztosítani a totalitárius világállam számára a polgárok globális szintű megfigyelését.

Persze erre konkrét bizonyítékok még nincsenek de ha valaki veszi a fáradtságot, és a kockázatot ahhoz, hogy betörjön az ESA szervereire, akkor meg fogja találni az ezekhez szükséges bizonyító erejű dokumentumokat, akárcsak a NASA esetében – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő szakértő, aki sokat tud a Sentinel 2B programról.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel