Egy elveszett világ “romjai” a föld alá temetve: Almanach a Belső Föld 

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A bányászok gyakran beszélik egymás közt, hogy a föld mélyén gnómok és ördögfajzatok laknak… egy letűnt világ lényei a Föld mélyére vezető alagútrendszerekben?

Legendák mesélnek olyan elhagyatott világokról, mint a belső Föld birodalma.

Letűnt korok népei még egy bizonyos “vakondember” civilizációról is megemlékeztek, akik szinte soha nem jöttek fel a felszínre, de akik lemerészkedtek a felszín alatti barlangokba, azokat elrabolták, megették, soha nem kerültek elő.

Mint ismeretes, a Föld tele van különféle barlangrendszerek szövevényes hálózatával.

Ezek mint a pókhákó, úgy szövik körbe a bolygónk teljes földkérgét, egyes sejtések szerint olyanok is lehetnek közöttük, melyek még az óceánok alatt is futnak.

Rengeteg olyan barlangról tudunk Európa alatt is, melyek összeköttetésben vannak egymással.

A nagy kérdés mindig is az volt, kik vagy mik készíthették ezeket: a barlangok egy része ugyanis szemmel láthatóan mesterségesen kialakított.

Több bányász, vagy kutató is leereszkedett már ezekbe a szinte tényleg végeláthatatlannak, feneketlennek tűnő járatokba.

Ezek javarészt azért maradtak sokági feltáratlanok – és nagyrészt azok ma is- mert annyira mélyre vezetnek, hogy aki lehatolt, azok közül sokaknak már nem maradt elég ereje, élelme, vize a visszaútra…

Néhány bizarr, megkérdőjelezhető, de elgondolkodtató feljegyzés, egyes kalandorok, kutatók naplóbejegyzései azért fennmaradtak:

“A távolban a tavak és folyók partján, és a magaslatok lankáin épületeket láttam a termőföldek között, és biztosnak tűnt, hogy ezekben az épületekben emberek élnek. Sőt, mozgó emberi formákat is látni véltem.”

Így azonnal adódik a kérdés: létezhetett-e a belső Földet uraló földalatti civilizáció, vagy sem?

Ebben rengeteg földmunkás, felszín alatt ténykedő ember, bányászok és felfedezők beszámolója segíthet.

Az Agartha-nak elnevezett belső birodalom létére utal az, hogy sorra kerülnek a régészek kezei közé olyan maradványok, melyek nem igazán illenek bele az emberi idővonalról szóló “világképbe”.

“Számunkra a Föld benti birodalma még a mesék világába fog tartozni, amíg meg nem szabadulunk a materialista természettudomány primitív világképétől, valamint a beteges, önző mentalitásunktól.” – írja számos védikus irat.

Ha így van, akkor az emberiség addig nem is fog tudományos bizonyítékkal előállni, amíg nem lesznek képesek a tudósaink egy kicsit “kívülről szemlélni a dobozt”.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel