Egy egészségügyi dolgozó megrázó levele a magyarokhoz

Azt gondolja a legtöbb ember jópofa most elmenni: Velencére,Siófokra,Dobogókőre,Szentendrére,Margitszigetre,Római partra,Normafához.

Irogatjátok, hogy kijárási tilalmat.. Akkor is kifogjátok játszani a kiskapukat. Tényleg megéri elmenni hekkezi,fagyizni? Nem nézitek a híreket? Nem nézitek a tájékoztatókat?

Nem értitek meg,hogy baj van?

Nem véletlenül vezették be a kijárási korlátozást,hogy ne legyenek csoportosulások. Most még nincs annyi beteg szerencsére.

Akik az egészségügyben dolgozunk több évtizede ezt úgy gondoljuk a vihar elött csend. Nem tudunk osztódással szaporodni mi egészségügyi dolgozók sem a műszerpark. Kevesek leszünk tudjuk az ismeretlen elleni harcban. Ezek a számok végesek…….

Lehet panaszkodni,hogy 2-3 nap mire kiér a tesztet vevő mentő. Nem jön ki az orvosi ügyelet. A háziorvos csak telefonon ad tanácsot…az asszisztensek ha most polipok lennének is kevés lenne a kezük. Mindig mást hibáztatni……. De mindenki segít azt tudom.

Nem vagyunk Hősök. Nem vagyunk Istenek. Megállt az élet azt gondolja mindenki? Nem csak átcsoportosítják a munkaerőt,hogy sokkal több ember kerüljön a frontvonalba!!!!

Már így is több kórház és osztály erőn felül teljesít. Nem lesznek vidám napjaink,heteink. Nem fogja Magyarországot elkerülni a vírus. Fogjátok fel, MARADJATOK OTTHON a szeretteitekkel akikkel pedig nem tudtok találkozni hívjátok fel és éreztessétek,hogy fontos!

Az ölelések és a csókok egyik pillanatról a másikra fegyverré váltak.