Egy bevándorlót 542, egy másikat 107 alkalommal tartóztattak le Németországban, újra és újra elengedi őket a rendőrség

107 alkalommal tartóztattak le egy berlini migránst, de mindig szabadon engedték. Azonban ez nem számít rekordnak, mert Frankfutban van egy migráns, aki 542 letartóztatásnál tart.

Egy Ghánából származó bevándorlót 107 alkalommal letartóztatták Berlinben, de mindig elengedték. Azután is szabadon távozott, miután egy húsdarálóval támadt egy nőre.

Az 59 éves Bismark B nevű migráns évek óta Berlin központjában és és lopkod a környék béli szupermarketekből. Egy héten három-négy jelenik meg az egyes üzletek, hogy ellopja az élelmiszereket. A tanúk azt is elmondták, hogy a legdrágább tételeket viszi el.

Bismark B.-ot 107 alkalommal tartóztatták le, de minden alkalommal szabadon engedték paranoid skizofréniára hivatkozva.

2017 novemberében húsvágó bárddal támadt egy eladónőre. “Megtámadott. Ha egy ügyfél nem védett volna meg, akkor megvert volna – mondta a nő.

Az incidensnél is letartóztatták a férfit, de még ezután is elengedték. Öt hónappal később Bismark B.-ot elkapták, miközben 7 tusfürdőt próbáltak ellopni egy gyógyszertárból. Ellenállt, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a bolt munkatársait, ha nem engedik el.

A bíróság végre döntött, hogy Bismark B.-t egy pszichiátriai intézménybe helyezik el.

Hasonló dolog zajlik egy másik afrikai migránssal is, aki ellen 542 büntetőeljárás indult Frankfurtban. Őt is mindig szabadon engedték, mivel a férfinak nem voltak iratai, a hatóságok nem ismerik a származási országát, és nem tudják hová kiutasítani – írja a Russia Today.