Egy bennszülött indián asszony szerint “négy erőszakos faj van az univerzumban, az egyik az ember”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az UFO-k és a földönkívüliek témáját tanulmányozva az egyik leginkább lenyűgöző dolog, amikor olyan egymást alátámasztó történetekkel találkozik az ember, amelyek semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással – irja az Új Világtudat

Érdekes információk olvashatók egy a témával foglalkozó könyvben, melyet Dr. Ardy Sixkiller Clarke, a Montana Állami Egyetem emeritus professzora írt. Dr. Clarke cseroki/csoktó indián származású, és évek óta kutatja a “Csillagembereket,” és gyűjti a köztük és az indiánok közötti találkozásokról szóló történeteket.

A könyv címe “Találkozás a Csillagemberekkel, az amerikai indiánok el nem mondott történetei.” Egy bennszülött asszony mondott el Dr. Clarke-nak egy történetet egy emberi kinézetű földönkívüli csoportról, akik föld alatti lakóhelyen éltek a Hayes-hegység (Alaszka) közelében. (1)

A könyvéhez Dr. Clarke számos őslakos emberrel készített interjút, akik hasonló tapasztalatokat osztottak meg több ezer másik kontakt és elrabolt emberrel összhangban. Olyan emberekről van szó, akik nem állnak kapcsolatban egymással, de nagyon hasonló történetekről számoltak be a földönkívüliekkel való kapcsolatot és a konkrét részleteket illetően, hogy milyenek ezek a lények, és miért vannak itt, stb.

Dr. David M. Jacobs, a Temple Egyetem nyugalmazott történésze szerint “az összefüggések egészen elképesztőek.

Dr. Clarke egy “Talie” nevű idős asszonnyal találkozott egy rezervátumban, aki a következőket mondta el neki:

Egész életemben láttam a csillag lényeket. Az első alkalommal körülbelül 8 éves voltam. Bogyókat szedtem a folyó mellett. Láttam, hogy a hajójuk leereszkedik és áthalad a folyó felett. Átkeltem a folyón, óvatosan lépkedtem a sziklákon, így nem lett nedves a lábam. Kíváncsi voltam; soha nem láttam ilyet. Amikor 20 méteren belülre kerültem, kinyílt egy ajtó, és beléptem.

Emlékszem, hogy a csillag lények szívesen fogadtak. Két nő volt. Az egyik megfésülte a hajam, és azt mondta, hogy szép. Néha virágokat vittem nekik, és néha köveket. A nagyanyám azt mondta nekem, hogy a köveknek lelkük van, és megpróbáltam ezt elmagyarázni nekik. Nem hiszem, hogy megértették. De megtanították, hogyan kell gyógyítani a kezeimmel. A csillagorvosok megtanították, hogyan kell gyógyítani a betegségeket a kezemmel. A nagymamámnak is megtanították, hogyan kell gyógyítani. Az emberek mindenhonnan jöttek, hogy gyógyuljanak.

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel