Egy befolyásos muszlim intézmény vezetője szerint "muszlim férfiakra vár a fehér nők megtermékenyítése


„A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá” -Szerinted is felháborító Mohamed Elmouelhy kijelentése?

Az a szörnyű és egyben riasztó igazság, hogy sajnos van abban valami, amit a muszlim férfi mond. Ugyanis idővel a fehér, nyugati civilizációban élő nőket muszlimoknak kell megtermékenyíteniük, mivel a nyugati emberek spermaszáma drasztikusan lecsökkent. Ezt az áldatlan állapotot a keletről érkező segítség képes lehet pótolni.

A Héber Egyetem kutatásai szerint a férfiak termékenységi rátája folyamatosan hanyatlik Észak-Amerikában, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Erre reagált később a halal termékek hitelesítési szervének feje, Mohamed Elmouelhy, aki elmondta, hogy mivel a tanulmány szerint az elmúlt 40 évben a fehér férfiaknak a spermája 52 százalékkal romlott, ezért az ausztrál nőknek arra van szükségük, hogy a muszlim férfiak megtermékenyítsék őket.

Merész, nagyon meredek kijelentés, és mióta megtette, rengetegen támadják is miatta, és sokakban óriási felháborodást keltett az ügy.

Mohamed ennél is tovább ment: megjegyezte ugyanis, hogy amíg a nőknek muszlim babáik lennének, addig a nyugati fehér férfiaknak semmi dolga nem lenne, sörözhetnének, cigarettázhatnának, drogozhatnak.

“A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá. Jobb, ha a temetőben kinéztek magatoknak egy helyet. Ha ezt nem engedhetitek meg magatoknak, legyetek öngyilkosok, az olcsóbb megoldás.”

Szerinte minden nőnek burkát kellene majd hordania, és a halal üzleteket kötelezővé tenné. Egy vallási rendőrséget is felállítana különféle ellenőrzésekre.

mohamed-elmouelhy-1-0d6c246ed1.jpg

Később azzal védekezett, hogy csak fel kívánta kavarni az állóvizet a sok földhözragadt konzervatív között.

A tanulmány nem tér ki arra, hogy mi okozhatja a spermák minőségének romlását. Szerinted is felháborító, amit a férfi állít? Annyiban igaza van, hogy a férfiak spermaszáma nyugaton hihetetlen mértékben lecsökkent, és ez idővel a teljes nyugati civilizációra kihatással lehet.

De akkor is, megengedhet magának ilyet egy befolyásos muszlim vezető?

 


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Ez a spermaszám-csökkenés egy durva tömény HAZUGSÁG.
  Úgy látszik, a TUDOMÁNYOS PROSTITUÁLTAKAT már itt is bevetik, akik azt hazudnak az emberek arcába, amit a megbízó követel, különben állás és megélhetés nélkül maradnának. Ugyanis a tudományban az “objektív” teljesítmény mérés, amit pár évtizede vezettek be (ami nagyobbrészt a hivatkozásokat számolja), elképesztő létbizonytalanságot és kiszolgáltatottságot hozott magával, aminek a pontos mechanizmusa nem túl átlátható, de TAPINTAHATÓ A FÉLELEM ÉS KISZOLGÁLTATOTTSÁG NÖVEKEDÉSE az elmúlt kb. 30 évben.
  (Az állami pénzek szerepét egyre inkább átveszi a magán finanszírozás, ami szintén a megélhetési bizonytalanság és a jövő kiszámíthatatlansága felé sodroja a kutatókat)
  Továbbá: GYANÚS, HOGY EZT A SPERMASZÁM-HANTÁT NEM TUDOMÁNYOS KÖRÖK KEZDTÉK A KÖZTUDATBA BEÜLTETNI. Például egy barbara spectre nevű iszonyatos szargyalázat (a Svéd Kalifátusban él) már kb. 20 éve hantázza, hogy vagy bevándoroltatjuk a fél világ genetikai hulladékát, vagy kipusztulunk!
  A gyermekszám-csökkenést teljesen társadalmi okok magyarázzák:
  — egyre későbbi életkorra tolódik ki a gyermekvállalás, ami főleg a nők esetében gond (az ő szervezetük sokkal inkább igénybe van véve ez ügyben, emiatt ez kritikus tényező)
  — A csökkenő házasságkötési kedv, ami a libernyálas pusztítás egyenes következménye. Egy példa: már évtizedek óta készítik elő és KERÜLŐ UTAKON, ÓVATOSAN, NEM DIREKT módon inkább az állatok (főleg kutya) tartására próbálják átterelni az embereket. Vagy említhetnénk a család fontosságának és értékének a szisztematikus erodálását, a buzeránsok és egyre újabb elmebajosok propagálását.
  Direkt egyre inkább NEHEZÍTIK A NORMÁLIS PÁROK EGYMÁSRA TALÁLÁSÁT, erre szolgál ez a sok “nemi erőszak” (annak hazudott) VÁDASKODÁS. EZZEL FÉLELMET ÜLTETNEK AZ EMBEREKBE, ami nagyban nehezíti az amúgyis nehéz kapcsolatkeresést.
  Mert azt ne feledjük, hogy a leg-igazabb kapcsolatok pont egy munkahelyen vagy ismeretségi körben születhetnek, ahol a felek már évek óta ismerik egymást! Míg egy internetes “társ”-keresőben összeszedett partner azt hazudik magáról, amit akar, akár AIDS-es is lehet!
  És pont az ismeretségi körben történő párkeresést lehetetleníti el ez a metoo meg hasonló okádékgyalázat kampányok.
  — A növekvő egyéni elvárások az élettel kapcsolatban,
  — és ez utóbbihoz (is) kapcsolódik, hogy a természet sem hibátlan ebben: tény, hogy a pici babával feltűnően sok gond van, ami pl. az újszülött állatokkal való összehasonlításban feltűnő. Ennek a megoldásában a mai technikai színvonal mellett csak társadalmi jellegű segítséget kaphatnak a párok, de az sincs meg (nem pénzre gondolok, az jelenti a legkevesebbet)

 2. “De akkor is, megengedhet magának ilyet egy befolyásos muszlim vezető?”

  Természetesen! Mi a probléma azzal, ha őszinte a jövőbeni céljaikat tekintve? Bár természetesen a fehér nők többsége nem vágyik a koszhadt muszlimok általi megtemékenyítésre, és éppen ezért kellene a fehér férfiaknak végre magukhoz térni, és kiebrudalni – vagy más módon megszabadulni tőlük – Európából az összeset. Azt pedig érdemes lenne kikutatni jó gyorsan, hogy ez a fehér ember mérgezése pontosan kiktől jön? Ugye azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a fehérek DNS-e egyik napról a másikra egyszercsak megváltozott! Tehát valakik szándékosan mérgezik a fehér fajt, és azokat kell elkapni.
  Továbbá még a szaporodás kérdésére visszatérve. Nem a muszlim, vagy néhány “európainak” titulált politikus fogja megmondani, hogy ki mennyi gyermeket vállal. Ha az európai lakosok úgy gondolják, hogy elegen vannak Európában, akkor elegen vannak Európában! – A történelem folyamán soha nem voltunk ennyien itt… , És? –

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük