Bíróság elé citálták Sorost!!! – Egy amerikai titkosügynök korrupciós (RICO) pert indított a Clinton-Soros-Podesta háttérhatalmi kör ellen

District of Columbia kerületi szövetségi bíróság (Soros György részére): Idézés polgári peres eljárásban

Az idézésben azt kéri a bíróság Soros Györgytől, hogy szolgáljon válasszal a felperes részére (a csatolt keresetlevélhez kapcsolódóan) vagy pedig intézzen beadványt (angolul motion) a bírósághoz a szövetségi polgári jogi eljárás szabályainak megfelelően. Ehhez megadják neki a felperes ügyvédjének elérhetőségét. Ha nem válaszolna, Soros – alapértelmezésénél fogva – döntésre számíthat majd a keresetben elvárt (kért) segítség elmulasztása miatt.

ÍME A TELJES VÁDIRAT:  dokumentumai :A 210 oldalas beadvány és a Clinton – bűnszervezet elleni perirat keltezése: 2018 Június

Bíróság elé állhat Soros, a Clinton házaspár alapítványa által működtetett poltitkai megfigyelő-hálózattal kapcsolatban – írja a Tűzfal csoport. A hálózat egyik szervezete a mai napig mintegy félszáz „nyomozót” (tracker) foglalkoztat Amerika-szerte a republikánus politikai jelöltek állandó követésére és szemmel tartására. A perben a Clinton-házaspárhoz fűződő szoros kapcsolatai miatt hallgathatják meg Soros Györgyöt.

A felperes Gary John Byrne korábbi titkosszolgálati ügynök, aki csalás és zsarolás miatt perelt, az ügy alperese a Clinton Alapítvány, valamint számos Clinton-kötődésű személy és szervezet. llyen alperes például a republikánus elnökjelöltek politikai megsemmisítésére szakosodott American Bridge 21st Century nevű szervezet (ún. szuper PAC), amelynek Mitt Romney korábbi republikánus elnökjelöltről (2012) szóló dossziéja 2500 oldal hosszú volt.

A tűzfal csoport arról is ír, a Clinton-hálózat működésével kapcsolatban felmerült a legmagasabb szintekről irányított, a konzervatív ellenfeleket érintő nyomásgyakorlás és zsarolás. Ismert, Soros György Clintonék családi alapítványának egyik legbőkezűbb támogatója volt, és a WikiLeaks-dokumentumok alapján Soros maga, illetve Soros közeli munkatársai napi szintű és szoros kapcsolatban álltak a Hillary Clinton vezette külügyminisztériummal.

Az elmúlt évtizedek homályos pénzügyi összefonódásai miatt a Clinton Alapítvány csalási és zsarolási ügyeiben könnyen képbe kerülhetett a hálózatot részben maga is pénzelő amerikai milliárdos

–írja a portál. Az idézésben különben azt kéri a bíróság Soros Györgytől, hogy szolgáljon válasszal a felperes vagy pedig intézzen beadványt a bírósághoz a szövetségi polgári jogi eljárás szabályainak megfelelően. Ellenkező esetben Soros döntésre számíthat majd a keresetben elvárt (kért) segítség elmulasztása miatt.

A sztahanovi alapvetésű szervezet félszáz „nyomozót” (tracker) foglalkoztat Amerika-szerte a republikánus politikai jelöltek állandó követésére és szemmel tartására. Ami az egész Clinton-hálózat működését illeti, a konzervatív ellenfeleket érintő nyomásgyakorlás és zsarolás (akár titkosszolgálati információk megszerzésével) a legmagasabb szintekről is történhetett a Clinton-érában.