Egy 1-6 év közötti kislány 160 dollár, egy 40 éves nő 40 dollár. Így adják-veszik a nőket

A Migrációkutató Intézet kiderítette, hogy az Iszlám Állam kiadott egy “hatósági árjegyzéket” a keresztény és jazidi nők forgalmi áráról. Ezen a listán tételesen feltüntették, hogy kortól függően mennyit ér egy nő.

Az árjegyzék szerint egy 1-9 éves kislány 160 amerikai dollárt ér, míg egy 40 és 50 közötti nő már 40 dollárért is megvásárolható.

Mahmoud HadzsiSzalih, Iraki Kurdisztán a „mártírok sorsáért felelős minisztere” szerint 3000 keresztény és jazidi nőt rabolhatott el rabszolgának az Iszlám Állam és közülük 1500 lett öngyilkos.

A rabszolgának elhurcolt nők, lányok, anyák megpróbáltatásai ezzel nem érnek véget.

Sokan ugyanis teherbe esnek az erőszakolások miatt. A magukat a hit szent harcosainak tartó IÁ milicisták azonban nem vállalhatnak fel egy hitetlentől született gyereket, ezért kényszerabortuszt alkalmaznak, külföldről szerzett orvosokkal.

A “JOGVÉDŐK” SÉRTIK AZ EURÓPAI NŐK JOGAIT

A Migrációkutató végkövetkeztetése az, hogy ideje lenne átgondolniuk az emberi jogok védelmére hivatkozó brüsszeli politikusoknak, hogy kiknek a jogait szeretnék védeni. Most  úgy néz ki, hogy olyan néptömegeket kívánnak betelepíteni Európába a jogvédők, akik minden önrendelkezését meg szeretnék szüntetni az európai nőknek.