Egészségügyi aggályok miatt Brüsszelben leállították az 5G hálózat telepítését

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A jelentések szerint a polgárok egészségét féltve a brüsszeli nagysebességű 5G-s vezeték nélküli internet biztosítására irányuló kísérleti projekt végrehajtását leállították.

A Brussels Times azt írja, hogy “Júliusban a kormány három távközlési szolgáltatóval megállapodást kötött a szigorú sugárzási normák lazításáról Brüsszelben. De a régió szerint ma már lehetetlen megbecsülni a szolgáltatáshoz szükséges antennák sugárzását.” – tájékoztat az Új Világtudat

Nem tudok szívesen venni egy ilyen technológiát, ha a sugárzási szabványokat, amelyeknek meg kell védeniük a polgárokat, nem tartják tiszteletben,” – mondta Céline Fremault környezetvédelmi miniszter. “A brüsszeli emberek nem tengerimalacok, akiknek egészségét profitért cserébe eladhatom. Nem hagyhatunk ezzel kapcsolatban kétséget,” – tette hozzá.

Ez a kísérleti projekt nem valósítható meg a jelenlegi sugárzási szabványok mellett, és Fremault elmondta, hogy nem kíván kivételt tenni.” (1)

A belga tisztviselők a múlt héten zsákutcában találták magukat az 5G engedélyek árveréséről szóló megállapodással.

Egyre többen kezdik hangoztatni aggodalmaikat az 5G veszélyeivel kapcsolatban, mivel rendkívül magas frekvenciájú és nagyon nagy az intenzitása.

Az 5G cella tornyok két fő ok miatt veszélyesebbek, mint más átjátszó tornyok. Először is, a korábbi verziókhoz képest az 5G ultra magas frekvenciájú és rendkívül nagy intenzitású. Az 1G, 2G, 3G és 4G az 1 – 5 gigahertz közötti frekvenciát használja. Az 5G 24 és 90 gigahertz közötti frekvenciát használ. Az elektromágneses spektrum rádiófrekvenciás sugárzási részén belül minél nagyobb a frekvencia, annál veszélyesebb az élő szervezetekre.

Tehát alapvetően az a sugárzás, amelyet folyamatosan elnyel a testünk, sokkal, de sokkal erősebb lesz, mint korábban, és a sugárzást kibocsátó források sokkal közelebb kerülnek hozzánk. (2)

(1) – http://www.brusselstimes.com/brussels/14753/
(2) – https://www.radiationhealthrisks.com/5g-cell-

Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel